Следва

Коледа с "LUSH" - една твърде добра идея!

Редакторите интимно - Габриела: момичетата на View Sofia в бюти-блиц

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Beauty News преди 9 години

Беше валял дъжд. Жълтият паваж на булеварда лъщеше от чистота, беше толкова красив, че просто сложихме хидратиращ крем и излязохме, за да се разходим по него...

Така започва всяка БЮТИ история, разказана от редакторите на ViewSofia. История за красота, за грижа, за емоция. Късно-есенно, много полезна и приятно откровена, разказана така, че да доближи читателите още по-близо до нас. Интимно, с ключ към всичките, или, хайде, повечето ни тайни, в поредица от блицове, момичетата, които стоим зад модния портал, ще разкрием ритуалите си за естествена красота, свежест и самочувствие. Защото идват празници. Но и защото животът е празник и заслужава да сме красиви! От сутрин до вечер, всеки ден, през цялата година...

Днес представяме Габриела, следващите седмици - останалите.

Ритуалът ми за хубост включва... добър сън, пиене на много вода и пилатес.

И се променя само когато... пътувам.

Понякога греша, защото... се претоварвам и това води до голямо изтощение.

Но никога не се разделям с... козметичния си несесер.

Трите задължителни продукти са... хидратиращ крем Uriage, мицеларна вода за млада кожа Avene и околоочен коректор Kryolan.

Дневна красавица съм благодарение на... nude червилото Ives Saint Laurent, парфюма Dior Addict и серума за коса на Kerastase.

А нощна, защото... защото комбинацията от дълга вееща се коса, тъмни устни и парфюм, опиянява.

Ако не се чувствам красива случайно, корпусът за бързо реагиране включва... сешоар, спирала и бронзираща пудра.

Когато бях малка, баба ми каза... никога да не си лягам без да съм си свалила грима от лицето.

После мама ме научи... как да си правя опушен грим на очите.

Тайната за хубост, която не споделям с приятелки, защото е само моя... е домашната маска за лице с авокадо, банан и мед.

Най-невероятното нещо, което съм правила, за да изглеждам добре... слагала съм си натурални масла на косата, за да я подхранят и съм стояла така часове.

Против умора действам така... контрастен душ и силно ароматно кафе.

А против махмурлук ето така... фреш от цитрусови плодове и много вода.

Но традицията в изкуството на Красотата повелява... редовна грижа за тялото, косата и лицето без никакви пропуски.

Топ 5 продукта на есента и зимата на 2014... ароматът Dahlia Divin на Givenchy, червеното матово червило на MAC Russian Red, лак за нокти в бургундско, прасковен руж и пастелни сенки за очи в бежово.

Непоносимо красив си когато... вътрешното и външното ти състояние са в синхрон, а положителната ти енергия се усеща и от хората около теб.

А това са пази най-добре с... постоянна грижа за тялото и духа, като всичко трябва да е съпроводено с любов към себе си.

Последното ми козметично откритие... серията грижа за тялото с анджелика и арганово масло на All Nature - душ гел, сапун и лосион за тяло.

More from View Sofia

More Beauty News