Следва

Британски моден дизайнер представи мулти-сетивна колекция за машинно пране

Седмичен ХОРОСКОП - 17.11 – 23.11

Във вторник съвпада на Слънцето със Сатурн, ще има блокиращо действие на общата енергия на Слънцето. Освен това тази двойка все още се намира в обхвата на действие на напрегнат аспект с Юпитер...

Astro преди 9 години

Във вторник съвпада на Слънцето със Сатурн, ще има блокиращо действие на общата енергия на Слънцето. Освен това тази двойка все още се намира в обхвата на действие на напрегнат аспект с Юпитер.
Тази комбинация може да се тълкува като период на трудности и ограничения при взимането на решения в администрацията на всички нива. В този период управляващите ще се натъкнат на проблеми с бюджети и финанси, но това ще ги накара да действат рационално, организирано и по правилата.
В личен план, при повечето хора ще се изразява в сдържаност и предпазливост в поведението. Много е вероятно и в желанието да намалят разходите си, което ще бъде отразено в икономическите анализи и доклади като спад в продажбите.

Между другото, подобна тенденция указва и следващият напрегнат аспект - квадратът на Венера с Нептун. Венера символизира партньорство и финанси, а Нептун сега временно "отговаря" за бизнеса и пазарите. Аспектът може да се тълкува като нарастване на недоверието в спекулативните операции и подозрителност в личните взаимоотношения.

Действието на последния аспект ще бъде кратко и в петък обстановката ще се подобри от благоприятното взаимодействие на Марс с Меркурий, което ще съживи инициативата и колективните интереси, ще помогне за преодоляване на нерешителността и липсата на доверие. Самостоятелно ще бъде трудно да се работи и ще се нуждаем от помощта на колеги, приятели и близки.

Почивните дни ще бъдат противоречиви. В събота Слънцето преминава в Стрелец, където като цяло се "чувства" много по-добре, отколкото в Скорпион. Въпреки това, заедно с този преход, в събота ни очаква дневно новолуние, а в неделя - кратък, но напрегнат аспект на Меркурий с Юпитер, който ще провокира раздразнителност и трудности в личните взаимоотношения. Затова трябва да отложим срещите и посещенията на роднини, отдавайки предпочитания на спорта или официалните мероприятия.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сдържаност!

Твоята избухливост и прекалена емоционалност в началото на седмицата, ще доведат до това, че може лесно да си развалиш отношенията с доста хора. Много от твоите планове ще бъдат зачеркнати. Основната причина за конфликти с човека до теб ще бъдат финансовите неуредици. Сега е препоръчително да проявяваш по-сдържано чувствата си, защото ще имаш много причини за пряк конфликт както у дома, така и в работата.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Конфликтен период!


Очаква те период, богат на конфликти и изясняване на отношенията с любимия човек. Сега не е необходимо да променяш своите цели и планове. Ако издържиш напрежението на тази седмица, хороскопът обещава изпълнение на заветните ти желанията. Има вероятност да се окажеш и в центъра на скандал на професионална почва. Опитай се да не взимаш страна. Конфликтът може да възникне, заради дреболия, но е способен да унищожи кариерата на всеки, който бъде въвлечен в него.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Излишни емоции!

Ако искаш да промениш нещо в живота си, сега моментът не e подходящ. Излишни емоции няма да ти позволят да оцениш обективно ситуацията. Опитай се да не обръщаш внимание на забележките на любимия човек и до края на седмицата поводите за конфликти ще намалеят.
Ситуацията на работното място и в бизнеса е по-благоприятна. Очакват те успешни сделки и похвали от страна на висшестоящите.

РАК 22.06 – 23.07

Малки битки!


Сега отношенията ще изглеждат като малки битки, в които няма победител. Страстите ще улегнат чак в края на седмицата. Твоята основна задача през тези седем дни ще бъде следната: да положиш всички усилия за запазване на семейните отношения. Сега нито кариерата, нито здравето може да пострадат така, както семейните отношения.
Стабилната ситуация в работата може да те отпусне, обаче има вероятност да е само затишие пред буря.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Домашни грижи!


На Лъвовете седмицата ще предложи тежки домашни задължения. Също така, това може да означава провал в областта на недвижимите имоти, влошаване на здравето и необходимост от топло легло, и дори загуба на имущество. Опитай се да не се занимаваш с "жилищни проблеми", защото вероятността от успех е малка и ще са нужни много усилия. Вместо това, по-добре да вложиш силите си в ходене, тичане по задачи и за общуване с приятели.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Лоша комуникация!

На Девите не се препоръчва да правят нови запознанства. Взаимоотношенията с другите може да станат твърде студени и взискателни. Може да почувстваш, че си уморен от комуникация и да ти се иска да се отървеш от досадните контакти. Въпреки негативната окраска на тези дни, можеш да извлечеш полза от този период. Например, ако досега, не си намирал сили да скъсаш отношенията с някои хора, сега е най-подходящото време да го направиш. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с оживление в романтичните връзки, а в семейните отношения могат да възникнат разногласия поради ревност.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Използвай силата си във фитнеса!


Не се нагърбвай с повече отговорности, отколкото можеш да носиш. Първо завърши недовършената работа и тогава ще усетиш сили за нови проекти. Тази седмица е изпълнена с активна енергия и тя ще те подтикне към действия, които не винаги ще бъдат понятни за околните или могат да бъдат напълно лишени от здрав разум.
Излишната енергия е в състояние да създаде много конфликти с любимия човек. Затова трябва да използваш тази сила за преодоляване на проблемите в живота, а не в отношенията с партньора.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Контролирано поведение!


През тази седмица Скорпионите трябва да контролират поведението си. Не е необходимо да демонстрират пред любимия човек лошите черти на своя характер. Освен това, сега е важно да мислят не само за себе си, но и за партньора си. Може да се наложи да вземеш отговорно решение за вас двамата. На много самотни Скорпиони ще им бъде трудно да отворят сърцата си за нови чувства.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Общувай и медитирай!


През първата половина на седмицата звездите съветват Стрелците да прекарват повече време в разговори с други хора. Крайно нежелателно е да се затваряш в себе си и да избягваш общуването. Това може да доведе до депресивно настроение и лошо здравословно състояние. Възможни са трудности в отношенията с любимия човек, внезапни караници, раздели. Втората половина на седмицата, за разлика от първата, е благоприятна за уединение. Успешни ще бъдат духовни практики, медитации, автогенни тренировки и други техники, насочени към хармонизиране и самоусъвършенстване.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Придържай се към “златната“ среда!


За да постигнеш хармония и баланс в чувствата, желанията и възможностите, за начало ще трябва същите тези емоции и желания, да поставиш под контрол, да се научиш да се сдържаш, да ги сортираш и управляваш с помощта на ума си. Всякакви крайности и ексцесии през тази седмица са ти противопоказани. Търси във всичко “златната среда“ и тогава ще можеш да намериш хармония. През втората половина на седмицата, ще имаш възможност да се отпуснеш и отдъхнеш, особено психически.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Стремеж към уединение!

Не е много добро време за романтични пориви и изграждане на отношения. Чувствата и от двете страни по това време може сериозно да изстинат, всеки ще иска уединение и спокойствие, а пресечна точка ще бъде само в ежедневните битовизми. Необходимо е да потърсиш вътрешен източник на сила и мотивация, за да не се отпуснеш и изпаднеш в състояние на бездействие. Затова работи, изискващи хладен и трезв ум, ще вървят много по-добре. За сключване на договори и взимане на отговорни решения, моментът е подходящ.

РИБИ 20.02 – 20.03

Замисли се над това!


През тази седмица, Рибите е важно да разберат, че постоянните подозрения и недоверие към партньора може да породят сериозни проблеми в отношенията. Ако негативните ти чувства имат реални причини, ако постоянно изпитваш страх от изневяра или предателство, трябва да се замислиш. Вероятно, връзката ти от известно време е в застой и няма бъдеще.

 

 

More from View Sofia

More Astro