Следва

Соланж Ноулс вече госпожа Фъргюсън, след блестяща сватба в бяло

Калин Врачански крие гаджето си, но е готов за семейство

Калин Врачански крие гаджето си, но е готов за семейство

People of art преди 9 години

Актьорът Калин Врачански иска да скъса с ергенлъка и да създаде собствено семейство. "Чувствам се готов за семейство. Често съм усещал, че ми е време, но все пак съм се отказвал на финалната права”, заяви звездата от „Стъклен дом”. Към момента секссимволът на родното кино обаче крие от публичност своята половинка. Преди това той имаше бурна връзка с колежката си Силвия Петкова.

В изповедта си пред bTV Врачански разкри и романтичната си душа. “Всички сме подвластни на любовта. Не вярвам на хора, които твърдят, че искат да бъдат сами. Можеш да си вълк единак, но само за определен период”, каза още Калин. Актьорът заяви, че “Парижката Света Богородица”, където играе Квазимодо, е едно от най-трудните му представления. “Тежко се издържа физически. Но се наслаждавам много на него. С Лилия Абаджиева стигнахме до есенцията на образа, начина на говорене, движение, душевността, която показва на сцената”, добави още Врачански.
Чаровникът допълни, че все още не може да се издържа само от сцената и участията си в сериалите. Реклами, озвучаване и какво ли още не ­ без тези неща няма да мога, каза той. “Искам да изиграя някоя дълбоко драматична роля. Мисля, че ми е време за такава”, добави още Калин.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра