Калин Врачански крие гаджето си, но е готов за семейство

Калин Врачански крие гаджето си, но е готов за семейство

Актьорът Калин Врачански иска да скъса с ергенлъка и да създаде собствено семейство. "Чувствам се готов за семейство. Често съм усещал, че ми е време, но все пак съм се отказвал на финалната права”, заяви звездата от „Стъклен дом”. Към момента секссимволът на родното кино обаче крие от публичност своята половинка. Преди това той имаше бурна връзка с колежката си Силвия Петкова.

В изповедта си пред bTV Врачански разкри и романтичната си душа. “Всички сме подвластни на любовта. Не вярвам на хора, които твърдят, че искат да бъдат сами. Можеш да си вълк единак, но само за определен период”, каза още Калин. Актьорът заяви, че “Парижката Света Богородица”, където играе Квазимодо, е едно от най-трудните му представления. “Тежко се издържа физически. Но се наслаждавам много на него. С Лилия Абаджиева стигнахме до есенцията на образа, начина на говорене, движение, душевността, която показва на сцената”, добави още Врачански.
Чаровникът допълни, че все още не може да се издържа само от сцената и участията си в сериалите. Реклами, озвучаване и какво ли още не ­ без тези неща няма да мога, каза той. “Искам да изиграя някоя дълбоко драматична роля. Мисля, че ми е време за такава”, добави още Калин.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.