Следва

Майстори на фотографията представя: Раян Майкгънли

Майк Тайсън ще удуши Дездемона!

Легендарният Тайсън обяви, че скоро ще го видим в ролята на Отело в екранизация по...

People of art преди 9 години

Легендарният Тайсън обяви, че скоро ще го видим в ролята на Отело в екранизация по едноименната пиеса на Шекспир. Напоследък боксьорът е редовен участник в телевизионни продукции, сред които и Стендъп, в който разказва откровено за своя живот. Дори и това, че е опитал наркотици за пръв път на 11 г.

Бившият световен шампион по бокс е участвал в над 55 филма и телевизионни сериали. „Отело е истинско предизвикателство за мен” - споделя Тайсън, „Ще трябва да поработя сериозно над себе си, най-вече над правоговора...” – допълва той.



Майк Тайсън има на боксовия ринг 58 мача с 50 победи и само 6 загуби. През 1987 г. става най-младия световен шампион в тежка категория. По повод съботния мач между Кличко и Пулев той даде изявление пред вестник "Лос Анджелис таймс", в което казва, че двамата са изиграли "най-тъпия" мач в тежка категория и в един момент дори е имал желание да си легне.

"Честно казано по-тъп мач в тежка категория не бях гледал. Пет рунда бутане, три нокдауна и нокаут. Страшен кеф, няма що. Тежката категория отдавна вече не е същата. Помните моите мачове. Аз танцувах на ринга и унищожавах съперниците си. Да ме прощава Владимир Кличко, но ако беше се боксирал по моето време, шансовете му да се докосне до някой пояс щяха да бъдат нулеви."

"Просто сега направиха бокса скучен. Що се отнася до Пулев - ясно се видя, че той все още не е готов за голямата сцена", коментира Тайсън.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра