Следва

Крисия: За прекрасното дете и грозната рокля

10 факта за Първата дама на Киев - Наталия Кличко

Миналата вечер, по време на мача между Владимир Кличко и нашия Кубрат Пулев, немските...

Други преди 9 години

Миналата вечер, по време на мача между Владимир Кличко и нашия Кубрат Пулев, немските камери непрестанно следяха една елегантна госпожа, седнала на стратегическо място в публиката, с елегантна прибрана фризура и облечена в тъмни тонове. Скоро след първото проследяване се разбра и от не съвсем просветените, че това е съпругата на по-големия брат Кличко - Виталий, при това от близо 20 години - Наталия Кличко, по баща Егорова. Предвид факта, че съпругът й е и кмет на Киев, считано от тази пролет, съпругата му Наталия, бивша спортистка и модел, е първа дама на Украинската столица. На Наталия Кличко ни най-малко не е чуждо публичното внимание, защото тя често съпровожда съпруга си на светски мероприятия и по червения килим.

Усмихнатата брюнетка се държи уверено пред камерите, облича се приятно и умее да води публичен диалог. В Киев и изобщо в Украйна тя е тотална звезда, още повече, че и бащата на трите й деца, и неговият брат са огромни национални, и не само, герои.

Ето и 10-те факта, които е добре да знаем за Наталия Кличко, за да не се чудим и изнервяме другия път, като я видим на мач:

- Наталия Кличко (Егорова) е родена на 26 февруари 1974. 40-годишната в момента Наталия е зодия Риби, а по китайския хороскоп - Тигър.

- Назад в годините упражнява професията на модел. Днес се занимава редовно с пилатес и йога, храни се балансирано, отделя много време в грижи за себе си.



- В семейството на Наталия и Виталий се раждат три деца. През 2000 година пръв е Егор-Даниел, през 2002 - единственото момиче Елисавета-Виктория, а през 2005 - мъничкият Максим. Името на дъщерята Елисавета-Виктория е избрано символично, защото в деня на раждането й Виталий Кличко бележи поредна победа на ринга, в случая - над американския боксьор Лари Доналд.

- Наталия Кличко е не само модел, но и певица. Тя дори неколкократно пее преди важни боеве на мъжа си и брат му Владимир, а на Евромайдана изпълни акапелно "Вълшебната цигулка".



- И сякаш това не е достатъчно на всестранно развитата съпруга на кмета, но Наталия си има и собствена група. Наречена е "Addicted to": "Всеки човек е зависим от нещо, аз например съм зависима от любовта", - разказва тя в тв-програмата, в отговор на въпроса защо точно така се казва групата й.

- Наталия е ангажирана със Седмицата на модата в Киев. На модните ревюта често я придружава дъщеря й Елисавета-Виктория.

- Съпругата на по-големия Кличко предпочита класическия стил на обличане, натуралния грим, подчертаващ достойнствата на външността, и женствените прически.

- Свободно говори немски и английски.

- Наталия има принос и в книгата на братя Кличко "Нашия фитнес", в която написва глава, озаглавена "Моят път към идеалната фигура".

- След всеки двубой на мъжа на Наталия, тя първо звъни на свекърва си, за да разкаже как е минало всичко, защото майката на Виталий твърде много се притеснява, за да гледа боевете в жив ефир.

More Други