Следва

Звезден Instagram: Милите любовни моменти на Криси Тайгън и Джон Леджънт; Клоуи Кардашиян и Френч Монтана; Даутцен Крус и DJ Сънери Джеймс и още...

Майли Сайръс: Събличам се, защото иначе съм скучна!

„Веднъж, когато излязох на сцената и бях облечена в рокля на Марк Джейкъбс, която покриваше всичко от мен, някой беше написал: „Майли е скучна”.

People of art преди 9 години

Едва ли вече някой си спомня как изглеждаше Майли Сайръс, когато се обличаше за участията си. Да, правилно прочете - ОБЛИЧА, защото бившата Дисни звезда, малко след раздялата си с детството, се превърна в истински провокатор, чиято работа на сцената се превърна от това да пее и радва хората в това да скандализира с голота и перверзни намеци пубиката. И за всички е ясно, че тя няма абсолютно никакъв проблем да се съблича, в едно от последните си интервюта за W тя споделя, че ксхибиционистичните ѝ наклонности произтичат още от детството ѝ, което е прекарала във ферма с площ от 500 акра.
 

„Когато влизахме вкъщи, никога не носехме обувки. Мисля, че това е причината рядко да слагам дрехи и винаги да съм гола”.

Всъщност тя го прави с огромно желание и то не само на сцената. Звездата стана рекламно лице на чорапогащите Golden Lady и във видеото танцува само по червеното бельо, прикривайки бюста си с надуваем сърце, което предизвикателно ближе.


21-годишната звезда, осъзнавайки силата на голотата в шоубизнеса добавя: „Веднъж, когато излязох на сцената и бях облечена в рокля на Марк Джейкъбс, която покриваше всичко от мен, някой беше написал: „Майли е скучна”. Каквото и да правя или съм скучна, или к*рва. Няма как да са доволни всички, затова изборът е изцяло мой. А вие виждате какъв е!"

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра