Следва

Хейдън Панетиер и какво е да си в последния месец бременна от Кличко

Крисия: За прекрасното дете и грозната рокля

Аплауз от тук до Марс за Крисия, Хасан и Ибрахим!

Други преди 9 години

Аплауз от тук до Марс за Крисия, Хасан и Ибрахим! Какви вълшебни деца, какво невероятно представяне! Гордеем се, че ги има, че са около нас, че са толкова талантливи, чисти, умни и божествени, че чухме толкова пъти споменаването на името на България в съботната вечер, гледайки поредното издание на детската Евровизия. Случи се благодарение на техните изумителни глас и рояли. Те бяха, за да сме честни, и почти единствените, които приличаха на деца в този детски конкурс, а на на тромави каки, от което също ни е много приятно на душите.





Имаме обаче и несъгласие, и то е, съвсем естествено, чисто стилистично. Сладката малка прелест, наречена Крисия, нежна като роса и талантлива като змей, беше накипрена в рокля, най-меко казано, демоде, дразнеща и неподходяща, и веднага се обосноваваме защо. Изкуствената тафта в черно-бял принт със сигурност не седеше добре на сцената, дори и само поради факта, че фона отзад беше цветна феерия в розово, светлосиньо и други пастелни тонове, избухващи в особени импресии.





Прелестната Крисия изглеждаше по-възрастна, по-скована и по-неестествена, отколкото е по принцип, а завършващите ансамбъла детайли дори не искаме да коментираме - коронката в косите /защо, защо и пак защо!/, както и червената препаска през талията, видимо със замисъла да е панделка, вероятно забелязваща се отзад. Натруфена, немодерна, несъобразителна, неподходяща, недопринасяща и некрасива "модна" работа на София Борисова от модна къща "Романтика", която категорично отива в Гаф-графата ни тази седмица.

Но проблемно е и нещо друго. В екипа, придружаващ младата дама и двамата талантливи и много красиви също господа се видяха много претенциозни имена от българския тв и шоу бизнес. Цяла делегация. Която, мислим си, ако имаше смелост/вкус/идея/мнение/естетичен аршин, надали щеше да допусне това.



Защото е адски кофти да разполагаш в точка А със съкровище като Крисия и да произведеш в точка Я това от Крисия, което видяхме, в чисто имиджов аспект. Една проста рокля до коляното в млечен светъл цвят и едни обикновени момичешки обущета щяха да свършат великолепна, достатъчна и много ПО-ДОБРА работа. Същото се отнася и за страшно симпатичните братя близнаци. Талантът е най-въздействащ, когато струи от дете. Защо натруфихме божествените деца на България като провинциални тьоти и стринковци. Кой одобри това, кой го плати, кой го защити?

И, за да има оптимизъм, ще завършим така - догодина ще сме първи и официално, а децата ни ще са облечени добре!

More Други