Следва

Men's Exhibit: Черно-бяла и любовна - фотопризмата на един баща

Днес е голямият финал на VIP Brother

След 60 дни, прекарани в пълна изолация най-после дойде моментът България да избере любимата си...

Events преди 9 години

След 60 дни, прекарани в пълна изолация най-после дойде моментът България да избере любимата си звезда. Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wash MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева са финалистите на най-гледания и скандален сезон на VIP Brother.

Тази вечер всеки един от тях трябва да блесне пред зрителите с певчески способности и умение да се забавлява. За целта шестимата финалисти ще получат подкрепа от бившите си съквартиранти, а live предаването обещава да бъде грандиозно, точно както целия VIP сезон. Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Наско ще застане до Албена, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова. Какви изпълнения са подготвили атрактивните дуети, предстои да разберем. За какво ще гласуват хората – за певческите възможности, за сценичното поведение или за непринудения и естествен характер на финалистите? Коя е любимата звезда на България – не пропускайте финала на VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.


Жени и Тачо

За 60 дни в Къщата на VIP Brother съквартирантите преминаха през най-различни ситуации. Трудни моменти и конфликти белязаха живота в Къщата, но смехът и песните не отстъпваха своето място.

От началото на VIP Brother „Образцов дом“ досега:

- са използвани 2500 батерии за микрофоните на съквартирантите
- изпити са 400 стека с минерална вода, като съквартирантите запазиха капачките и ще ги дарят за избрана от тях кауза
- камери са записали 2880 часа видео материал
- съквартирантите са санкционирани около 30 пъти, заради различни нарушения по „Правилника за живот в Къщата”
- на шега или сериозно Тачо молеше за бира средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой в Къщата прави около 160 пъти, като някои от молбите му бяха повече от креативни - песни, постановки и групови молби пред камерите
- участниците преживяха неясен брой катарзиси
- несметен е и броят на усмивките и забавните разговори


Йорданка Христова


Влади Въргала


Wash MC


Елена Кучкова


Албена Вулева

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?