Следва

#hiFIVE моменти

Fashion Battle: Есенни обувки на мечтите

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!

Shopping преди 9 години

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която стартира с огромен успех миналата седмица, днес отново поставя един срещу друг двама модни редактори, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от есенно-зимните колекции, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е инспириран от любимото ни занимание - избирането на обувки, от които, да си признаем, винаги имаме нужда. А под светлината на светкавицата, главните роли се заемат от кукленските боти на Marella и нестандартните, много chunky велурени обувки на H&M.

ГАБРИЕЛА


С настъпващото начало на разточителните откъм партита и подаръци период на годината, настроението ми усилено блещука в злато, бронз и кристални отблясъци. Коледните светлини, украси и звънът на чаши от шампанско, не излизат от главата ми, а списъкът с модни желания расте застрашаващо бързо. Трескавата шопинг подготовка за мен стартира от днес, а вниманието ми е "погълнато" изцяло от тези островърхи обувки H&M. Като първа от празничните ми покупки, тя трябва да се характеризира с неподправен стил и дизайн, заслужаващ обстоен поглед. Като по традиция, избягвам черното в гардероба си, но тези велурени екстравагантни красавици ме впечатлиха с нестандартния си statement ток - прозрачен, масивен и приковаващ погледите, на който нямаше начин да устоя. Хареса ми още контрастта между елегантната изострена предна част в черно - предпоставка за класика и малко скучноватост, и изненадата в цялостния облик. Като нестандартна покупка, от която гардеробът ми отчаяно се нуждае, ги съчетавам още тази вечер с дълга над глезените вълнена и прилепнала по тялото рокля в наситен винен цвят и тежко chunky колие от метал и дърво, които ярко контрастират на велура.

ПОЛА




Перфектният чифт боти вече не е само в bling-bling въображението ми, а и пред погледа ми в повече от изящната си графична осанка. Извисени нависоко, без да се самозабравят, за да могат да се включат в абсолютно всеки градски маршрут. Горди притежателки на нежна текстура в светло кремава кожа, в дръзката компания на черно лачено връхче.

Твърде неустоими, ботичките на Marella веднага ще се сприятелят с мекото ми oversize сиво вълнено палто и новичкия ми черен панталон тип цигара. За истински приказни зимни дни в стилната графична вселена.
 


*Дрехите са от есенно-зимните колекции на марките и можете да ги намерите в официалните им магазини у нас. Обувките на Пола са Marella и са на цена от 540 лв., a бувките на Габриела можете да намерите в магазините на H&M.

Анкета

Кой от двата чифта заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping