Следва

Силата на навиците! 20 за впечатляваща форма

Половин поничка, или колко точно са 200 калории?

Изключително интересно ни се стори приложението за телефон Calorific, с което се запознахме преди дни, и нямаше как да не ти го представим...

Food преди 9 години

Изключително интересно ни се стори приложението за телефон Calorific, с което се запознахме преди дни, и нямаше как да не ти представим.

Става въпрос за калкулатор, който визуализира калории, имайки за цел да подмогне потребителите да управляват дневния си прием храна, показвайки им как точно изглеждат 200 калории. Разработчиците на приложението са измерили и след това снимали различни хранителни продукти, чиято калорийната стойност е точно 200 калории, а резултат ни се стори не просто забавен, а и доста полезен, имайки предвид непрекъснатите ни опити за диети.

Признаваме си, бяхме изненадани от това, че да изядеш половин авокадо е приблизително еднакъв грях с този - да изядеш половин поничка, както и, че една чаена лъжичка масло по калории е равна на килограм и половина целина, но поне със сигурност вече можем да си ги представим нещата и следващия път ще ни е доста по-лесно да започнем режим, оповаващ се на приемането на опредлено количество калории.



 




















 

More Food