Следва

Влади Въргала спечели VIP Brother „Образцов дом“

Тейлър Суифт хедлайнер на ежегодния парад на ангелите

Тейлър Суифт ще бъде главната звезда в шоуто на Victoria’s Secret в Лондон. Американската певица, ще се...

People of art преди 9 години

Тейлър Суифт отново ще бъде главната звезда в шоуто на Victoria’s Secret в Лондон. Американската певица ще се качи на сцената за втора поредна година, за да изпълни едни от най-популярните си хитове, докато прелестни ангели се разхождат около нея. Тя ще сподели сцената още и с Ед Шийрън, Ариана Гранде и ирландския музикант Хозиър.

Вечерта със сигурност ще бъде забавна за Суифт, защото сладураната ще бъде заобиколена от едни от най-добрите си приятели. От една страна Карли Клос, която знаете е най-близката й дружка, от друга - Шийрън. Двамата с британският музикант са приятели, откакто работиха заедно по албума на Тейлът от 2012 година, Red. Суифт също так се оказа голям фен на Хозиър – певицата публикува в Instagram видео, на което забива на една от песните му като доказателство. В отговор пък ирландският музикант я нарече „впечатляващо човешко същество”.

Шоуто ще се проведе в изложбения център Ърлс Корт в Лондон на 2 декември.





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра