Следва

Крачка към миналото: 15 горещи актриси в зората на своята младост

Дневниците на редакцията: Кендал Дженър e новото момиче на ESTEE LAUDER; Айми Уотърхаус на Next Models, Ейми Адамс - пилотно за Vogue и още...

От козметичният гигант описват тъмнокосата красавица като „новата звезда на модната сцена и медийна сензация”...

All fashion преди 9 години

Кендъл Дженър е новото лице на ESTEE LAUDER

ESTEE LAUDER обявиха, че Кендъл Дженър е най-новата звезда в кампаниите им. От козметичният гигант описват тъмнокосата красавица като „новата звезда на модната сцена и медийна сензация”. От марката издават, че Дженър ще украси телевизионни и печатни реклами, но все още пазят в тайна на кои продукти ще бъде лице тя.

„Наистина е като сбъдната мечта, да представям такава емблематичната марка за красота - това е невероятна чест и се чувствам поласкана”, казва Кендъл. „Разбрах, когато бях зад кулисите на Седмицата на модата в Париж и през цялото това време се стараех, да го запазя в пълна тайна. Сега съм толкова развълнувана, че мога да го споделя и да бъда част от Estée Lauder.”



Въпреки че е дефилирала само на няколко от големите модни подиуми, четвъртото дете на едно от най-известните семейства в света и звезда на Keeping Up With The Kardashian's, има впечатляващо влияние в социалните медии, с над 30 милиона последователи, което я прави най-следваният модел в света.

„Покорявайки света на висшата мода, шоу бизнеса и социалните медии, Кендъл е съвременен модел за красота, който представя едно изцяло ново поколение от жени, които живеят, дишат и споделят красотата, модата и живота си 24/7, по свои собствени правила и по визуално завладяващ начин.” казва Jane Hertzmark Hudis, президент на Estée Lauder. „Тя е най-доброто „instagirl” и ние сме развълнувани да използваме нейния образ, глас, енергия и огромната социална власт, която има, за да запознаем милионите млади жени по света с Estée Lauder.”






 



Айми Уотърхаус - новото момиче на Next Models

Гените определено си казват думата тук, защото най-новото попълнение в моделското семейство на лондонската агенция Next Models носи фамилията Уотърхаус.

Тя се казва Айми, сестра е на Сюки Уотърхаус, притежава същите дълги руси гриви и изкусително плътни устни и явно е решила да следва изкъсо фешън стъпките на кака си и да покорява световните подиуми.

Височината й не е стратегически моделска, но това никак не я притеснява, а самата Сюки я съветва въобще да не обръща внимание на подобни стереотипи.

Все още няма информация относно предстоящите проекти на младата госпожица, но нищо чудно да ни поднесе нещо съвсем различно и провокиращо. Наскоро Айми сподели, че "Мечтаната ми кампания би била за лондонския отбор Chelsea! Аз съм много голям футболен фен!", така че очакваме неочакваното.



Календарът на Пирели

Както всяка друга година новият брой на имиджовия календар Pirelli е едно от най-обсъжданите модни събития. За да бъде осъществена цялата тази красота в само 12 кадъра са необходими трудът и пълното отдаване на най-добрите стилисти, фотографи и модели. А тази година отговорниците за изкушителните снимки са: Карин Ройтфелд, фотографът Стивън Мейзъл и моделите Каролин Мърфи, Изабели Фонтана, Карън Елсън, Джоан Смолс и It момичето Джиджи Хадид.



Коментирайки избора си на модели, Мейзъл заяви, че по негово мнение тези момичета олицетворяват напълно модерната естетика в нашия свят. Имайки пълната свобода да избират, модното дуо Ройтфелд-Мейзъл съчетават в 12-те напълно различаващи се кадъра чувственост, неустоимо привличане и сериозна нотка хумор, така присъща и на тях. Като по традиция кадрите спират дъха, а голите тела на моделите зашеметяват с красотата си, без да има и следа от вулгарност.



















Ейми Адамс - пилотно за Vogue

Червенокоската разпръсква чар и настроение от декемврийския брой на американския Vogue, а още по-празнично е за нея, предполагаме, защото това е и пилотната й среща с корицата на фешън изданието отвъд Океана.

А когато зад камерата наднича фотографското гуру Ани Лейбовиц, а в кадрите ти акомпанира щурия Тим Бъртън, магията върху страниците е просто неизбежна.



Изящната модна история е инспирирана от лентата "The Red Shoes" от 1948г и внася неповторима празнична атмосфера с капчица приказност, без да е твърде помпозна и предсказуемо Коледна.

Надникваме в перфектното партньорство на Адамс, Бъртън и Лейбовиц и с голямо нетърпение очакваме пълния комплект, по възможност на хартия!








 

More from View Sofia

Марката Estée Lauder на 75 години: историята на една непреследвана, но постигната мечта

All fashion преди 2 години

От малка домашна лаборатория до козметична империя. Преди седемдесет и пет години се ражда марката Estée Lauder, благодарение на инициативата на нейната решителна и запалена по красотата основателка. Това е историята на жената, която никога не е мечтала за успех, но работи здраво, за да го постигне.

Том Форд продаде търговската си марка на Estée Lauder за невероятните 2,8 милиарда долара

All fashion преди 1 година

Американският производител на козметика и парфюми Estée Lauder, чието портфолио включва марките La Mer, Bobbi Brown и Clinique, придоби нюйоркската модна къща Tom Ford, основана и оглавявана от дизайнера Tom Ford

More All fashion