Следва

Revlon Professional представя колекция NEON - есен/зима 2014-15

Как го прави тя: Дженифър Анистън и нейните тайни за красота

Обичаме Дженифър Анистън, дори не помним от кога...

Celebrity beauty преди 9 години

Обичаме Дженифър Анистън, дори не помним от кога. Обичаме нейният готин, безгрижен стил, който се шири от косата до дрехите й, правейки всичко да изглежда толкова лесно. От любимо съседско момиче до зашеметяваща жена, Джен винаги е била възхитителна, завидно красива и в отлична форма, демонстрирайки нагледно как годините могат и да не влияят на външния вид. Ама изобщо!

Сега 45-годишната звезда, споделя каква е магическата формула за младежки блясък, лъскава коса и страхотно тялото, как да остаряваме красиво и да бъдем непрестанно в перфектна бюти кондиция. А на теб не ти остава нищо друго освен да се вслушаш в малките й тайни, които разкриваме малко по-надолу...

Когато се събудя... си измивам лицето и скачам под душа, измивам косата си, ако се налага с Living Proof Full шампоан и балсам.

Хидратирам кожата си с... крем за лице Aveeno, наистина е най-добрият. Не се заблуждавайте от красиви бутилки и скъпи продукти. Научих се, че скъпите продукти, не са непременно най-добрите!

Перфектна прическа... се прави лесно, напоследък съм станала много сръчна с кръглата четка и сешоара.

За сияен поглед... о, много е просто, нанасям най-обикновен вазелин с потупващи движения около очите. Върши чудеса във фините линии.

С времето научих... колко са важни маските и за лицето, и за косата. Всяка неделя използвам Restore Mask на Living Proof за коса, а през зимата нанасям на лицето си страхотната маска на Apivita с пчелно млечице.

Преди да си легна... винаги почиствам лицето и си мия зъбите. Използвам Aveeno, не си падам много по силните аромати, а той има страхотен едва доловим.

Когато съм изморена си връщам блясъка като... плискам лицето си с ледена вода с кубчета лед в нея, веднага свива порите и намалява подпухналостта.

Побеждавам стреса... с упражнения! Всъщност с медитация. Правя това в продължение на 20 минути всеки ден. Ако йогата не съществуваше, аз щях да я измисля.

Наскоро открих... инфрачервената сауна, през последната година и половина съм много запалена. Тя е детоксикираща и енергизираща. Помага ми да спя по-добре и прави кожата страхотна.

Секси съм в... тясна тениска и джинси, комбинирам ги със страхотен блейзър.

Ще ме накараш да се усмихна ако... има толкова много начини. Например, ако ми пуснш сладки видеоклипове с кученца.

В неделя сутрин ще не ме намериш... да хапвам яйца с геврек и да чета вестник.

Никой не знае… че мога да правя страхотно Bloody Mary, трябва да го опитате.




Ако още не сте опитали формулата 
Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, споделена ни от страхотната Дженифър Анистън, или пък самостоятелно, за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи