Следва

Converse Century

Кожени елеци

Тази зима на мода са скъпите луксозни кожи, като дизайнерите играят с тенденциите, материалите и кройките. Освен палта...

All fashion преди 15 години

Тази зима на мода са скъпите луксозни кожи, като дизайнерите играят с тенденциите, материалите и кройките. Освен палта, можеш да намериш и обувки, чанти и елеци от скъпи кожи, с къс и дълъг косъм. На седмицата на модата в Ню Йорк видяхме дори и джинси, декорирани с дългокосместа кожа, както и рокли, каквито MIU MIU, Valentino и Moschino представиха на миланската седмица на модата, и които можеш да откриеш в София.





Въпреки големия избор, елеците от скъпа кожа са тренд, който все още не е застъпен силно у нас. Иначе можеш да го намериш с дължина до коляното, до средата на бедрото или с много по-къс, и влиза в съчетание с почти всичко в гардероба ти – на джинсите, на широките панталони с дължина до глезена, на гащеризона ти от лятото, или на копринената ти рокля от преди 9 сезона.

Тази зима Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Gucci, Badgley Mischka, Monique Lhuillier, Y&Kei и Zac Posen показват елеци от екзотични и скъпи кожи – лисица, визон, нутрия, койот, белка, невестулка, видра, руска катерица, пор, опосум, мускусен воден плъх, бобър, монголско-тибетско агне, рис, хермелин, персийски каракул и др.

More from View Sofia

More All fashion