•  

Кой спечели страхотните награди от Мerz специал

Кой спечели страхотните награди от Мerz специал...

Какво всъщност е красотата и как да я запазим? Може би все пак има шанс да вземем контрола й в наши ръце и да кажем голямо „да” на естествената такава.

Полагаме безкрайно много грижи за външния си вид, стремим се да постигнем определено излъчване. Но, не е ли красотата всъщност точно индивидуалността? Не е ли красотата, точно състоянието, в което външността разкрива вътрешната ни хубост? Е! От Merz вярват точно в това.

А по случай 50-та годишнина на Merz, ние ви зададохме един въпрос, чрез верния отговор, на който петима от вас имаха шанс да спечелят подаръчния комплект Merz Spezial, съставен от опаковка Мерц Специал, закачалка за чанта Мерц Специал и часовник Мерц Специал.

Въпросът беше: Каква е тайната на Мерц Специал Драже?, а отговорът е: „Тайната на дражетата се крие в микро-капилярната формула – веществата се доставят и до най-малките кръвоносни съдове, достигайки по този начин до всички слоеве на кожата.“

Сред многобройните отговори, на случаен принцип избрахме пет късметлии, на които Merz предколедно подарява капка красота. И така, да видим кои са щастливците:

Ели Петрова
Петя Георгиева

Коментари: 1

Q
qnkokostov (2014/11/20 / 16:19)
Честито на късметлиЙКИте! Отново само жени?!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.