Следва

#hiFIVE моменти: Сани Жекова

Б като Библия, Б като Блог

Усмихни се, защото времето все още позволява да сложиш красива рокля в ярък цвят декорирана с...

All fashion преди 9 години

Градски гейши

Един графити артист пренася изящните гейши, с тяхната богата палитра от цветове директно на улиците по цял свят. Hush се фокусира върху митичното въплъщение на „ориенталската красота”, използвайки своя характерен стил, за да запази детайлите на богато украсените костюми. Техниката му е смесица от използване на спрейове и сложни наслоени колажи. Цветовата палитра е богата и пресъздава традиционните японски текстилни модели, варира от алено до тюркоазено и злато, което илюстрира пищността на бродирана коприна.










origamicupcake.com

Нещо смело











Усмихни се, защото времето все още позволява да сложиш красива рокля в ярък цвят декорирана с артистични принтове. Да обуеш страхотните си обувки на висок ток, да добавиш блясък с красиви аксесоари в златно и да сложиш искрящо синя чанта за акцент. С този ярък аутфит излизаме навън за дълга и бавна разходка, през която да се порадваме на очарованието на градския живот в този така красив сезон.

kayture.com

Заплетени











Те са романтични, заплетени и никога няма да минат незабелязани. За това плитките са страхотен избор, когато искаш да спечелиш цялото внимание. А и вариантите са безкрайно много, от сложни и завихрени по цялата глава, до свободно падащи на едното рамо. Този сезон се заплитаме смело и днес сме романтични, утре секси и така до пролетта...

lefashionimage.blogspot.com

Да заковем изкуството












„Само пироните са винаги различни!” този принцип следва скулптура John Bisbee, създавайки разнообразните си скулптури. Придържайки се винаги към своята мантра, работата на Bisbee е освежаващо разнообразна колекция от геометрични, абстрактни и познати форми. Включваща сложно изтъкани структути с човешка височина и малки повтарящи пирамиди, разположени във възхитителни серпентини редове. Неговите скулптури, базирани на модули от пирони, му дават невероятно количество творческа свобода.

visualnews.com

Заключи ги!





И докато все още сме на вълна пирони и винтове се влюбихме в серията бижута на Miansai, посветена точно на тази тема. Гривните и пръстените са вдъхновени от завиването на болтовете и гайките, в резултат получаваш уникални бижута със закачлив дизайн и интересно затваряне. Достатъчно изчистени, за да ги комбинираш с всички любими аутфити, но и с леко намигване в дизайна, който да те откроява и да те кара да се чувстваш специална.

honestlywtf.com

 

More All fashion