Следва

Men's Еxhibit: Dries Van Noten екслузивно за HERO

МИНАЛОТО: Блестящите дефилета на Victoria's Secret от 95-та до днес

От малка презентация за бельо в Ню Йорк през 1995 г., до най-голямото в света на модата шоу с мулти-милионен бюджет...

Сподели

От малка презентация за бельо в Ню Йорк през 1995 г. до най-голeмия в света на модата спектакъл с мулти-милионен бюджет, шоуто на Victoria’s Secret e претърпяло една от най-големите трансформации през последните 18 години.

Въпреки скромното му начало - или не чак толкова скромно, имайки предвид това, че  за първи път шоуто се провежда в Plaza Hotel в Ню Йорк - дефилето на ангелите винаги е върха на сладоледа в модния свят, привличайки най-големите имена сред моделите на подиума си и най-големите имена изобщо на първия ред на събитието си.

От Стефани Сиймор, в червено-розови листенца, до Наоми Кембъл, облечена като боксьор (наистина), от съвсем малките Миранда Кер и Жизел Бюндхен до някои съвсем изненадващи лица, следобедно разглеждаме архива снимки от всички ревюта на бранда и блажено се наслаждаваме на ретроспективните кадри.

Разбира се, всичко правим с мисъл за тазгодишното шоу, което ще бъде в Лондон, както разкриха два от "ангелите" на марката. Адриана Лима и Кандис Суейнпул съобщиха новината заедно с маркетинг директора на ”Victoria's Secret” Ед Разек, като обявиха официално, че спектакълът ще бъде на 2 декември в "Earls Court". 

Нямаме търпение да видим!

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 4 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 4 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю