Следва

Лагерфелд – изящният шапкар

Внучката на Одри Хепбърн с първи моден договор

Модната кариера на внучката на Одри Хепбърн, Ема Ферер, започна веднага след появяването...

All fashion преди 9 години

Модната кариера на внучката на Одри Хепбърн, Ема Ферер, започна веднага след появяването й на корицата на Harper's Bazaar през септември. Преди дни именитата наследница обаче, подписа и първия си договор с модната агенция Storm Model Management. От там кариерите си за започнали Кейт Мос, Синди Крауфорд и Кара Делевин, което подсказва добро начало за 20 годишната студентка във Флорентинската художествена академия.

И дори Ема да спечели вниманието към себе си с това, че е внучка на Одри, то още с първата си фотосесия тя показа, че има талант и визия за тази работа и е забелязана от самия Албер Елбаз, който й предлага да дефилира за Lanvin. Красавицата отказва предложението, защото предпочита място на първия ред, но с днешна дата явно е размислила.



По повод легендарната си баба, Ема споделя: „Понякога е досадно и объркващо, когато хората са разочаровани да видят, че не съм й копие, но аз не искам да бъда. Искам да съм човек, с който тя щеше да се гордее и се надявам, че ще бъде горда заради това, което съм.” А дали ще тръгне по стъпките на знаменитата Одри? „Мисля че това е една красива форма на изкуство и чрез нея може да откриете толкова много за себе си, така че ми е много интересно.”, добавяйки, че и театъра е възможност.



От Storm са очаровани от новото си попълнение: „В сърцето си Ема е артист, но също така е заинтересована да се развие в света на модата и красотата, освен в изкуството. Тя има страхотен стил и е очарователна и модерна млада жена. Ще работим с Ема във Великобритания, Европа и САЩ, за да й помогнем да се развие и да изгради стратегически партньорства с престижни ключови марки. Освен това тя иска да продължи работата на баща си и баба си и да помага на различни благотворителни организации.”

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.