Следва

Дни на френската гастрономия и продукти

Новата игра на ViewSofia и Premier - 26 условия за красота

Новата игра на ViewSofia и Premier - 26 условия за красота...

All About Life преди 9 години

Мъртво море е едно от природните чудеса на света. Сформирано в продължение на милиони години в най-ниската точка на земята -1378 фута под морското равнище - това уникално географско явление често се представя като най-големият природен СПА център в света.

Именно поради тази причина, лабораториите на Premier Dead Sea се възползват от този уникален природен източник за производството на продукти за грижа на кожата от най-високо ниво.

Сега, в новата игра на View Sofia, имате невероятния шанс, съвсем предколедно, да спечелите невероятен подарък от Premier, и то повече от лесно.

Отговорете на въпроса ни колко ценни минерала съдържа Мъртво море и петима от вас ще имат възможността да поглезят сетивата си с едно неустоимо СПА  преживяване.  Отрехваме още малко завесата: става дума за една от трите супер актуални терапии на бранда: уникална терапия за лице, наречена "Черно вълшебство"; Лифтинг терапия или терапия "Нежни ръце". Вие ще си изберете, а топ-специалистите на Premier ще поглезят вас и сетивата ви по един уникален начин!  

Очакваме отговорите ви на познатия имейл адрес на редакцията в срок от 7 дни, от днес, 21.11 до 28. 11 включително.

Успех!

Как да се сдобиеш с билет за зрелището LOTR in Concert, виж тук>>


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life