Следва

Зимна приказка от Дойран 1

Audi Q5 - малкият брат на Q7

Само преди ден се роди пред публика в Интер Експо Център компактният Audi Q5, по-малкият брат на Q7...

All About Life преди 15 години

Само преди ден се роди пред публика в Интер Експо Център компактният Audi Q5, по-малкият брат на Q7. Знаменито събитие отбелязаха топмоделите Гергана Полежанова, Таня Илиева и Ирена Милянкова. Стайлингът беше дело на младата талантлива дизайнерка Сандра Клинчева.



Многоликият характер на покорителят на градската джунгла беше превъплътен и в изпълнението на група „Акага” в неочаквана хармония със струнен квартет, които впечатлиха многобройните гости с Вивалди и Пиацола. Спечелил наградата „Златен волан” най-спортният SUV в своя клас събра десетки гости, сред които г-н Томас Рушицка – изпълнителен директор на „Порше БГ” – официален вносител на Ауди за България и г-н Лъчезар Георгиев – бранд мениджър на Ауди, певците Руши Виденлиев и Вики от „Мастило”, Дим Дуков, футболистът Даниел Боримиров и съпругата му Афродита, телевизионният водещ Димитър Цонев, представители на бизнеса, сред които Саша Безуханова, началникът на Пътна полиция КАТ комисар Алекси Стратиев и много други.



Новото Audi Q5 комбинира динамиката на спортен седан с гъвкавия интериор на SUV. Той има многообразен интериор и допълнително оборудване. Здрави и ефективни двигатели, постоянно (quattro®) задвижване на четирите колела и отзивчива ходова част са обединени, за да създадат впечатляващ високотехнологичен пакет за движение и по пътя, и извън него – истинско удоволстви от шофирането. Достижения като 7-степенната S tronic предавателна кутия с двоен съединител и авангардната система “Audi drive select”, са потвърждение на девиза на AUDI “Напредък чрез техника”.

Най-спортният SUV в своя клас е динамичен, многофункционален и комфортен.
Audi Q5 се предлага с два основни пакета – S-line, който придава категорично спортно излъчване на напетия SUV и алтернативната off-road линия, която се характеризира със защитни лайстни отпред, отзад и отдолу и 19-инчови гуми с алуминиеви джанти. С тях автомобилът има много солиден, здрав и енергичен външен вид. Притежава най-голямото междуосие в сегмента (2.81 м), което само по себе си е предпоставка за просторно вътрешно пространство и комфорт за пътниците на борда. Опцията “rear bench seat plus” дава възможност задният ред седалки да се предвижва надлъжно напред-назад на разстояние 100 мм и така се получава допълнително място там, където е необходимо в момента – повече пространство за пътниците или по-голям обем за багаж. Седалката на пътника отпред е с падаща облегалка, което позволява да се превозват предмети със значителна дължина като дъски за сърф например или ски за зимния сезон.



Новото Audi Q5 е оборудвано стандартно с електромеханична ръчна спирачка, интелигентен ключ за лесен достъп, автоматичен климатик и вграден в контролните уреди бордови компютър, който показва дори препоръчителната предавка за оптимално шофиране в конкретните условия. Автомобилът може да бъде оборудван със система за автоматично превключване от дълги на къси светлини и обратно. С допълнителна заявка предните седалки могат да бъдат отопляеми, вентилирани и регулирани електрически. Налични са и система за автоматично следене на налягането в гумите, огромен панорамен шибидах с функция “потъмняване” при ярко слънце, тризонов климатроник, щори за защита от слънчевото греене на задните странични прозорци, предни “завиващи” светлини, познати като “Audi adaptive light”, електрически управлявана задна врата и прибиращ се теглич.

Новият Audi Q5 е многообразен и еднакво подходящ за спорт, свободно време и забавления за цялото семейство. Еднакво сигурно и луксозно предвижване по всяко време до любимото място, дори то да е хиляди километри надморска височина.

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.