Следва

Нещо неприлично скъпо

Men’s Exhibit: Eastpak Artist Studio срещу СПИН

Американската марка Eastpak представи своята линия Artist Studio за 2014...

All fashion преди 9 години

Американската марка Eastpak представи своята линия Artist Studio за 2014.
По традиция, всяка година брандът пуска лимитирана колекция раници на търг, с цел да събере пари за организацията "Дизайнери срещу СПИН" (Designer’s Against Aids - DAA), като те са дело на именити дизайнери, някои от които, включващи се за четвърта поредна година в страхотната инициатива.

Сред имената създали свой дизайн тази година са Кристофър Шанън, Жан Пол Готие, MSGM, Маноло Бланинк, като любителите на марката ще имат възможност да наддават за всяка една от творбите онлайн в продължение на 20 дни. Всички събрани приходи от продажбата на уникалните чанти ще бъдат дарени на благотворителната организация.

Инициативата стартира официално на Световния ден за борба със СПИН - 1 декември. 





Основана през 2001 година, DAA работи, за да създаде и популяризира проекти, които повишават осведомеността за ХИВ и СПИН, като крайната цел е да се намали разпространението на вируса по целия свят.

В изявление от марката заявяват: „Обединявайки сили с DAA, Eastpak и художниците от Eastpak Artist Studio изпращат ясна декларация за намерението си, да се включат в борбата срещу тази разрушителна болест, като окажат подкрепа на страдащите по целия свят.”

More All fashion