Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Кирил Ефремов и Владимир Вишански са новите Генерали

Кирил Ефремов и Владимир Вишански са новите Генерали

People of art преди 9 години

Кирил Ефремов и бизнесменът Владимир Вишански станаха победители в специалното издание на турнира по генерал на “Джим Бийм” снощи. Двамата спечелиха играта, която традиционно се провежда на 19 ноември, след оспорвано хвърляне на зарове в столичен клуб, кръстен на световния бърбън.

13-тото издание на емблематичния Турнир по Генерал отново събра най-популярните лица в България, а вечерта остава в историята на забавлението, благодарение на специалния подбор на участниците в отборите - дело на медиите, които тази година дадоха своя глас за любимците на България чрез анкета.

В оспорваната битка участваха 8 отбора. Mиналогодишните победители Криско и Велизар Соколов – Заки, както и Графа, Орлин Павлов, Калин Врачански, Михаела Филева, Рут Колева, Орлин Горанов, Мария Гроздева и още много други звезди. Исторически отбор от 5 човека, прецедент в Турнира, бе отреден на победителката от Мисия Jim Beam Турнир по Генерал във VIP Brother – Кали. Тя избра с нея да играят Жени Калканджиева, Ива Екимова, Wosh MC и Мартин Мартинов. Към звездния подиум традиционно се присъедини и отборът на медиите, за да „напишат" заедно тазгодишната глава в историята на Турнира. Сред гостите бяха и Деси Бакърджиева, Индира Кaсимова и Venzy.



Владо Вишански от отбора на „Актуалните” поведе безапелационно в надпреварата с резултат от 180 точки. Плътно до него се нареди и другият победител – Кирил Ефремов от отбора, носещ кодовото име „Make History”. Неговото постижение бе 178 точки. Високите им резултати им осигуриха не само отличието на вечерта – титлата Jim Beam Генерал, а и специалния подарък от кашон висококачествен бърбън всеки месец.

За да засилят нивото на положителни емоции сред всички участници и гости, между първи и втори кръг на Турнира на Jim Beam на сцената се качиха Venzy и Михаела Филева, които изпълниха зареждащите си хитове и сплотиха присъстващите с бурни танци и широки усмивки. За безупречното протичане на партито се погрижиха винаги усмихнатият Митко Павлов и ослепителната Яна Грудева.



Освен големите награди, по време на Турнира бяха връчени и обичайните специални призове за постижения в различни сфери. Наградата за „Най-шумна агитка”, която с ентусиазъм подкрепяше своите любимци, отиде при масата на „VIP Brother”. Честта да бъде носител на наградата за „Най-висок резултат” получи Юлия Юревич с резултат от 221.



Михаела Филева е играчът, който успя да събере най-малко точки и отнесе със себе си приза „Най-добър отрицателен резултат“. За „Най-атрактивен играч” бе единодушно определена Жени Калканджиева. Най-късметлийската награда - „Наградата за талисман“, донесъл успех и радост на свой приятел, участващ в Турнира, отиде при Venzy. Наградата за „Цялостен принос“ бе връчена на Наско от група „Б.Т.Р.“ за специалното място, което заема в дългогодишната история на Jim Beam Турнира по Генерал.






 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра