Следва

Звездата на Матю МакКонъхи заблестя на Алеята на славата

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

През изминалата седмица се спряхме на "Съдилището" - филм, който ни завладя не само със силното си актьорско присъствие, но и с реализмът, който струи от всяка сцена...

Movies & TV преди 9 години

През изминалата седмица се спряхме на "Съдилището" - филм, който ни завладя не само със силното си актьорско присъствие, но и с реализмът, който струи от всяка сцена. Лентата е отличена със "Златна роза" за пълнометражен филм и определено си заслужава вниманието, така че силно препоръчваме да гледате, ако все още не сте го направили. 

А на нас ни остава само да се надяваме на повече такива заглавия от родното кино. А сега е време да видим какво ни очаква в следващите дни, като отново тръгваме от България с:

Българ - филмът

Актьорите:

Режисьорът: Неделчо Богданов

Сюжетът: „Очаквайте по кината пълнометражния ни филм - "Българ - Филмът" „- обещават в своята facebook страница създателите на българския анимационен сериал „Българ". Въпреки че е гледан от много хора в интернет, сериалът има качествата за много по-голяма сцена и определено трябва да достигне до повече хора. Именно това сега ни очаква, при това в 3D формат.

Сериалът се разпространява в интернет от 2010 година и има 117 хиляди фена на страницата си в социалната мрежа. Неделчо Богданов е автор, режисьор, сценарист, аниматор на филма. Останалата част от екипа се състои от около 10-15 души аниматори, озвучители и др., всеки от които се занимава с музиката, оцветяването, т. нар. „липсинг” (движение на устните) и т. н. Повече информация може да откриете на официалния сайт на Българ

Премиерата: 28 ноември 

"Шефове гадняри 2" ("Horrible Bosse")

Актьорите: Кевин Спейси, Кели Стейбълс, Сузи Накамура, Джонатан Банкс, Кристоф Валц, Дженифър Анистън, Крис Пайн, Чарли Дей, Джейсън Съдейкис, Джейсън Бейтман, Джейми Фокс

Режисьорът: Шон Андърс

Сюжетът: Историята на “Шефове гадняри 2” отново ще се фокусира върху тримата приятели Ник, Дейл и Кърт, които вече нямат намерение да отговарят пред други хора.

С надеждата да бъдат свои собствени шефове те решават да създадат компания и да се впуснат заедно с бизнес-средите. Но успешния им старт скоро бива засенчен, тъй като и тримата попадат в капана на ловък и амбициозен инвеститор.

Измамени и отчаяни Ник, Дейл и Кърт изготвят дързък план, който ще им възвърне изгубените средства. С помощта на няколко свои познати те се подготвят да отвлекат най-големия син на инвеститора и да изискват голяма сума пари за неговото освобождаване.

Премиерата: 28 ноември (България)

"Пингвините от Мадагаскар" ("Penguins of Madagascar")

Актьорите: 

Режисьорът: Саймън Дж. Смит

Сюжетът: Супер шпионски екипи не се раждат ... те се излюпват. Открийте тайните на най-великите и най-смешни птиципод прикритие в световния шпионски бизнес: Скипър, Ковалски, Рико и Редник.

Тези най-елитни от елитните шпиони обединяват силите си с изисканата тайна организация Северен вятър, начелона която е красив и мускулест хъски –Агент Секретно (можем да ви кажем истинското му име, но след това ... нали знаете). Заедно те трябва да спрат злия д-р Октавиусда унищожи на света, разбира се.
Придобилите небивал успех звезди от хитовите филми„Мадагаскар" на DreamWorks Animation получават голямото си екранно комедийно приключение, в което залозите не могат да бъдат по-високи от пингвини.

Техните околосветски странстванияги водят до Антарктида, Венеция, пустинята, Шанхай, Ню Йорк и ... Кентъки, където те преживяват мигове на слава, участват в шпионски игри, осуетяват подлия заговор на злия учен октопод и лакомо поглъщат снакс със сирене, както никои пингвини до сега.

Премиерата: 28 ноември (България)

"Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна" ("The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared")

Актьорите: Робърт Густафсън, Айвър Уикландер, Дейвид Уиберг, 

Режисьорът: Феликс Хернгрен

Сюжетът: След дълъг живот Алън Карлсон се озовава в старчески дом. Работата е там, че доброто здраве не го напуска, а смъртта не бърза. На 100-я си рожден ден той решава да избяга през прозореца на стаята си.

Алън ще се върне в миналото и ще се срещне лично с най-знаменитите политически фигури по земното кълбо – от Франко до Сталин и от Труман до Дьо Гол – и навсякъде ще свърши по нещо „полезно“, оказвайки влияние върху най-важните световни събития.

Премиерата: 28 Ноември (България)

Припомнете си и останалите трейлъри тук (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Traile4)

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.