Следва

Lord of the Rings in Concert със специална оферта за Black Friday

Звездата на Матю МакКонъхи заблестя на Алеята на славата

2 534-та звезда на Алеята на славата в Холивуд носи името на Матю МакКонъхи...

People of art преди 9 години

2 534-та звезда на Алеята на славата в Холивуд носи името на Матю МакКонъхи. На събитието, на което удостоиха актьора с тази чест, той бе придружен от съпругата си Камила Алвес и тритe им деца - всички облечени в Dolce & Gabbana.

„Матю МакКонъхи е един от най-популярните актюри в Холивуд”, това каза в изявлението си организатора Ана Мартинес, „Общността на Холивуд е горда да постави негова звезда на прочутата и историческа холивудската Алея на славата.”

Въпреки неубедителния му дебют в „Объркани и непокорни”, през 1993 година и спорни роли като тази във „Фалстарт”, всички обръщат глави към него през 2011-та година, когато 45-годишният тексасец се появява в „Бърни”. От там нататък Матю върви само нагоре до момента, в който грабва подред Оскар, Наградата на критиците, Златен Глобус, Gotham и SAG за динамичната си трансформация във филма от 2013 година „Клубът на купувачите от Далас”.

Когато взе микрофона на церемонията, МакКонъхи изля в емоционална реч мечтите си, както и любовта си към родния му град, „Аз съм от Тексас, ние имаме дома си в Тексас, но за мен е привилегия да бъда част от този бизнес и тази индустрия, щастлив съм да ставам сутрин и да осъзнавам, че имам кариера, която ме мотивира да гледам напред, да ставам и да ходя на работа. Горд съм, че мога да кажа, че тази индустрия ми даде шанс да сбъдна мечти, за които дори не знаех, че съм мечтал и такива, които все още намирам по пътя. Чудя се, има ли друг бизнес освен този, който да ти позволи да изживееш мечтите си?"

Сега можем да се порадваме на талантливия актьор в „Interstellar” където си партнира със звезди като Ан Хатауей, Джесика Частейн, Макензи Фой, а режисьор е Кристофър Нолан и доколкото чуваме филмът напълно си заслужава гледането.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра