Следва

Eсен 2014 в тенденции: ЧАНТИТЕ или 85 кадъра адски женски кеф

Стил урок на седмицата: Бохо ресни

Основно действащо лице в днешния ни сет са ресните, истински модни господарки на улицата, които несъмнено внасят доза закачливост и етно намигване на всеки аутфит...

All fashion преди 9 години

Вълшебно меки нюанси на сиво, кафяво и синьо в една истински вдъхновяваща есенна история, очарователно кънтри и наелектризиращо бохемска.

Основно действащо лице в днешния ни сет са ресните, истински модни господарки на улицата, които несъмнено внасят доза закачливост и етно намигване на всеки аутфит.

Тук се завихрят в супер стилна игра на наслоявания, обгръщайки в меката си, пелериноподобна прегръдка късичък кожен тренч в неустоим светлокафяв цвят, от своя страна свободно падащ върху изящно скроен панталон с класически силует в синята гама.



Прилагаме кокетния урок, който умело ни преподадоха от Burberry с колекцията си за настоящия сезон, и пристягаме шалът с ресни високо над талията с помощта на колана на якето.

Допълваме кънтри визията си с изящна федора, деликатно придружена от перо, мятаме през рамо малка кожена чантичка в нюанс в синхрон с останалите ни герои и скачаме във велурени пантофки, тайно мечтаещи да се превърнат в мокасини, точно в 12 през нощта.

Voila!



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.