Следва

Eсен 2014 в тенденции: ЧАНТИТЕ или 85 кадъра адски женски кеф

Стил урок на седмицата: Бохо ресни

Основно действащо лице в днешния ни сет са ресните, истински модни господарки на улицата, които несъмнено внасят доза закачливост и етно намигване на всеки аутфит...

All fashion преди 9 години

Вълшебно меки нюанси на сиво, кафяво и синьо в една истински вдъхновяваща есенна история, очарователно кънтри и наелектризиращо бохемска.

Основно действащо лице в днешния ни сет са ресните, истински модни господарки на улицата, които несъмнено внасят доза закачливост и етно намигване на всеки аутфит.

Тук се завихрят в супер стилна игра на наслоявания, обгръщайки в меката си, пелериноподобна прегръдка късичък кожен тренч в неустоим светлокафяв цвят, от своя страна свободно падащ върху изящно скроен панталон с класически силует в синята гама.



Прилагаме кокетния урок, който умело ни преподадоха от Burberry с колекцията си за настоящия сезон, и пристягаме шалът с ресни високо над талията с помощта на колана на якето.

Допълваме кънтри визията си с изящна федора, деликатно придружена от перо, мятаме през рамо малка кожена чантичка в нюанс в синхрон с останалите ни герои и скачаме във велурени пантофки, тайно мечтаещи да се превърнат в мокасини, точно в 12 през нощта.

Voila!



More All fashion