Следва

Double Trouble - Малка бяла рокля

Новият брой на Madame Figaro

Кое ни прави красиви? Кой диктува правилата, според които един човек или предмет са красиви? Какво означава да създаваш красота...

All fashion преди 15 години

Кое ни прави красиви? Кой диктува правилата, според които един човек или предмет са красиви? Какво означава да създаваш красота? Отговорите на тези и още ред други въпроси, свързани с Нейно величество красотата, Madame Figaro потърси с помощта на пъстра плеяда от интригуващи личности.

За Силви Вартан красотата е в пътищата към намиране на щастието.Мария Петрова, Силва Зурлева и Екатерина Тупарева я отъждествяват с любовта. Израелската министърка на външните работи поставя разума над емоциите, но въпреки това с провежданата от нея политика индиректно се стреми към повече красота в страната си.

За българския режисьор Андрей Паунов правенето на филми е като тичане в тъмното, но пък кой е казал, че и в тази неизвестност не се крие красота? Носят я и меланхолията в гласа на певицата Андрония Попова, и неповторимият стил на младата режисьорка Зоуи Касаветис.

По свой уникален начин красиви са и еротичните платна на гения Пикасо, в чийто свят Madame Figaro ви кани да се потопите. Още един творец, поредният Агент 007 Даниел Крейг, признава, че красотата може да бъде и много властна, ако името й е Жена.
А когато тази жена се поддаде на актуалното за сезона изкушение в червено, подчинило грима и ароматите, неустоимостта й е абсолютна. И още за жената. Днес голяма част от представителките на нежната половина на човечеството си мечтаят за перфектното тяло. Madame Figaro ви предлага най-модерните, леки и щадящи методи на пластичната хирургия, за осъществяването на мечтата.

За извайване на фигурата има и друг, изключително безболезнен начин и забавен начин. Чрез танци. Разберете как.

Още тенденции:
Красота в зелено – при това – в огромни количества. Къде? В Умбрия, самото сърце на Италия, където Madame Figaro ви кани да попътешествате.
Удоволствие за сетивата е и кулинарното приключение във флорентинския ресторант, попил духа на великия Салваторе Ферагамо.

В контекста на италианската визия за красиво са и интериорните предложения – силно монументални и ослепително цветни

More from View Sofia

More All fashion