Следва

Жана Жекова – 30 години в модата

Black Friday кампания на страниците на Fashion Days

Световната треска, наречена Black Friday, идва и при нас точно този петък с мащабна кампания от Fashion Days...

All fashion преди 8 години

Световната треска, наречена Black Friday, идва и при нас точно този петък с мащабна кампания от Fashion Days. Модната дестинация номер едно в Централна и Източна Европа ще предположи общо близо 10 милиона евро отстъпки на 500 000 продукта от повече от 1000 международни марки по време на кампанията си.

Разпродажбата започва точно в 00:00 часа в петък, 21 ноември и ще продължи цели три дни - до полунощ 23 ноември, като отстъките ще стигат до рекордните -90%.

С най-голямо продуктово разнообразие ще се включат брандовете: Calvin Klein, Just Cavalli, Pepe Jeans, Guess, Nike, Puma, Converse, Esprit, Ray Ban, Sisley, Moschino, Timberland, както и много други. А поради огромния породен интерес, екипът на Fashion Days пуска и новото си мобилно приложение за Android, в допълнение към съществуващите вече апликации за IPhone и IPad.

Като комплимент към редовните си клиенти, онлайн платформата ще пусне и специални предложения с големи отстъпки 4 часа преди старта на Black Friday, които ще бъдат достъпни само чрез мобилните приложения.

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 3 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 3 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю