Следва

Цветен ритъм

Easy Range или новата доза бърз, смел и сръчен шопинг от View Sofia

Умението да комбинираш модните си притежания с лекота е истинско удоволствие, също като да мечтаеш, да обичаш...

Shopping преди 9 години

Умението да комбинираш модните си притежания с лекота е истинско удоволствие, също като да мечтаеш, да обичаш, да слушаш любимото си парче на път към морето, или пък да усетиш как първите снежинки докосват лицето ти.

В чисто новата ни шопинг поредица ще размахаме вълшебната си модна пръчица, спретвайки закачлива работилница, в която лесно, забавно и провокиращо ще сглобяваме перфектния, леко артистичен и мъничко различен аутфит, съобразен със сезонните тренд правила и месечния ни бюджет (освен ако не се размечтаем твърде много).

А на помощ ще ни се притече пъстър отбор от фешън съотборници, тук и сега, точно на една разходка разстояние от мечтания ни есенно-зимен гардероб.

Днешният ни мъничко екстравагантен сет има осезаемо влечение към денди стилистиката и никак, ама никак не се свени да го демонстрира. Смело комбинира материи и цветове, на пръв поглед несъвместими, но дълбоко в себе си - истински другари. Туид панталонът, закачливо трансформиран в дължина 7/8, веднага се сприятели с черната лачена кокетка, придружена от пищно аристократично колие. Златната металик чанта и малиновият омбре шал на точки внасят леко момичешко намигване, а и разведряват с мъничко цвят, а черните боти и федората „запечатват” визията с изящната си графичност.





 
Следващата ни доза вдъхновение в розово и карамел очаквайте следващия четвъртък!

Магазините, от които напазарувахме нашия easy range днес - най-долу в материала!

Панталон Sisley 149.90лв.
Топ Max Mara Studio 420лв.
Шал Marella 170лв.
Обувки Vivienne Westwood Anglomania от Totally Erected 475лв.
Шапка Max Mara Weekend 360лв.
Колие BSB
Чанта Furla 570лв.

More Shopping