Следва

Street Style вдъхновения... Топло, по-топло, пуловер!

Всички носят... чантите M2Malletier

Наблюдавали сме многократно издигането и залязването на много It чанти, но моделите на...

All fashion преди 9 години

Наблюдавали сме многократно издигането и залязването на много It чанти, но моделите на испанския бранд M2Malletier категорично заявяват да се задържат още дълго на модния небосклон.

Вече иконичните модели Amor Fati и La Fleur du mal, са must-have чантите на всикчи модни редактори, стилисти, знаменитости, блогъри и ценители. Магията се заражда в Барселона през 2012 година от Мелиса Лосада и Марчела Велез, които се запознават в Нюйоркския университет по дизайн Parsons School of Design.

Поставяйки основите на бъдещата си империя, двете млади дизайнерки се вдъхновяват и взаимстват от две фундаментални културни движения: Минимализъм и Сюрреализъм, като акценти поставят творбите на френския интериорен дизайнер Жан-Мишел Франк и каталунския архитект Рикардо Бофил.

Супер успешното модно дуо продължава да изненадва сезон след сезон, комбинирайки несравним лукс със забележителна архитектура в моделите си. Експериментите откъм текстури и цветове не спират, а иконичните златни и сребърни дръжки по чантите са разпознаваеми навсякъде.

Цената на моделите варира от 1000 до 2000 евро и могат да се закупят от повечето луксозни онлайн бутици. Ето къде ги срещнахме разходени през последните месеци...








София Санчез




Джесика Алба


Соланж Ноулс


Тейлър Суифт


Кейт Хъдсън




Кейт Бланшет


Кристина Базан


Ева Мендес


Кейт Босуърт




Ема Милър




Мирослава Дума


Ема Уотсън


Леандра Медин

More All fashion