Следва

Ароматен уикенд с банани

Дизайн за вдъхновение: Tea Тime

Петък е, наближава 5 часа, и ако бяхме в Англия, вероятно щяхме да зарежем всичката работа и да се отдадем на блажено пиене на чай в приятна компания...

All About Life преди 9 години

Петък е, наближава 5 часа, и ако бяхме в Англия, вероятно щяхме да зарежем всичката работа и да се отдадем на блажено пиене на чай в приятна компания. Е, не сме там, но пък варианта за чай в петъчния следобед, ни се струва страшно примамлив, особено в есенен ден като днешния. 

Представихте ли си го вече?

Пиенето на чай за някои е истинско изкуство, за други - религия или традиция, а трети го считат за здравословно, но истината е, че колкото и лесно да се приготвя тази напитка, правилата за нейното консумиране, изненадващо, не са познати на всеки. Пиенето на чай е стил, и ако искаме да впечатлим с такъв, може да сме много креативни и изобретателни. Доказателство затова е днешното ни вдъхновение, идващо директно от котлона и носещо аромат на свежи билки. Може би няма да видим кралицата с точно такава чаша чай в ръка, или поне с повечето от тях, но пък на нас толкова ни харесват, че нямаше как да не ти ги споделим. 

Чаша чай?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.