Следва

In the mood for music: Empire Of The Sun - We Are The People

Тайна сватба за Скарлет Йохансон?

Слухове, че Скарлет Йохансон се омъжила тайно, плъзнаха из световните медии, след като тя бе забелязана с халка на безименния пръст...

People of art преди 9 години

Слухове, че Скарлет Йохансон се омъжила тайно, плъзнаха из световните медии, след като тя бе забелязана с халка на безименния пръст. Звездата от „Капитан Америка” е сгодена от близо 14 месеца за Ромен Дориакc и новината се стори на всички съвсем правдободобна.

Френският журналист предложи на красавицата миналото лято, а този септември им се роди и бебе, дъщеричка, която нарекоха Роуз Дороти.

Скарлет предизвика слуховете за евентуална сватба по време на събитието за събиране на средства за хората пострадали от урагана Санди, на което тя беше домакин. На благотворителната вечер  тя бе  забелязана да носи фина диамантена халка под годежния си пръстен. В предишни интервюта на въпроса за предстоящата сватба, актрисата отговаря лаконично и казва, че не иска да бърза с обвързването и че, „да си сгоден е вълнуващо време, на което трябва да се наслаждаваш.”

Двойката първоначално се запознава чрез общи познати и, ако слуховете са верни и вече са семейство, това ще бъде втори брак за актрисата sлед този с канадския актьор Райън Рейнолдс. Двамата се срещат през 2007 г.и се сгодяват през май 2008 г., а само четири месеца по-късно се женят в Тофино, Британска Колумбия. Техният брак не издържа дълго и двойката се раздели окончателно през 2011 година. Сега Райън очаква първото дете от своята съпруга, за която между другото също се ожени тайно, Блейк Лайвли.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра