Следва

Тaйландска и пикантна

Седмичен ХОРОСКОП - 24.11 – 30.11

От тази седмица отново влиза в играта споменавания многократно "стресиращ" аспект на Уран с Плутон. Неговата кулминация се очаква на...

Astro преди 9 години

От тази седмица отново влиза в играта споменавания многократно "стресиращ" аспект на Уран с Плутон. Неговата кулминация се очаква на 15-ти декември, а неговото интензивно действие върху земните дела ще приключи през Новата година.

След неутралното начало на седмицата, във вторник вечер напрежението в биосферата малко ще нарасне. В сряда и четвъртък, то ще се прояви като нарастване на недоверието и недоволството, предизвикани от некомпетентността и погрешните действия на властите и лидерите на различни нива. Не са изключени също и мащабни информационни провокации, така че към всякакви непотвърдени данни, трябва да се отнасяме с повишено внимание.

За щастие, в същото време ще действа и положителна тенденция, помагаща за предотвратяване на неприятните събития. Благоприятният аспект на Венера с Уран ще подейства като "магическа пръчица", давайки предимство на компетентните и гъвкави специалисти.

По натам – след малката почивка в четвъртък, напрежението ще се върне към предишните си стойности и ще продължи до средата на деня в неделя. Напрежението в биосферата се обяснява не с конкретни силни аспекти, а с поредица от последователно сменящи се второстепенни комбинации.
В петък - комбинацията от раздразнителност и повишена натовареност, е способна да се отрази на настроението и партньорските отношения.

В събота - първа четвърт на Луната, провокираща нестабилност на емоциите. В неделя сутринта - аспектите на Луната ще подтикват към обидчивост и временен упадък на силите. За щастие, напрежението ще се разсее бързо и неделя вечер обещава приятен прилив на бодрост и оптимизъм.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Несигурност в отношенията!

Опитай се да погледнеш на себе си отстрани и ще разбереш, че хората не са толкова придирчиви и предубедени, колкото ти се струва на теб – такава е твоята вътрешна нагласа.
Всичко, което те е потискало напоследък, сега ще отиде на втори план. Ще станеш по-спокоен, сякаш освободен от негативни емоции. Известната несигурност в отношенията ще се дължи на факта, че не си достатъчно отворен към партньора си. Не е необходимо да криеш някои подробности от живота си - рано или късно той ще разбере за тях, така че по-добре да ги научи от теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Излез на светло!

Дошло е време да излезеш от сянката и да заявиш своите желания и амбиции. Не се страхувай, че ще те разберат неправилно. Твоята задача сега е "силно да гориш", за да бъдеш в състояние да запалиш околните със своя позитивизъм и ентусиазъм. Само в този случай, ще можеш да очакваш успех в това, което вече си започнал.
В личен план не си губи жизнената енергия за тези, на които си им безразличен. Дори да спечелиш вниманието им, любов няма да получиш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Лични умения и компетенции!

По-голямата част от вниманието ти през тази седмица ще бъде насочено към личния живот, а професионалните въпроси ще отидат на по-заден план. Ще се наложи да преразгледаш много от навиците си, ако искаш да промениш това, което не ти харесва.
Сега поредица от дребни конфликти е в състояние да създаде такава ситуация, че наистина да се почувстваш на "любовен фронт".

РАК 22.06 – 23.07

Съмнения и угризения!

Първата половина на седмицата ще бъде доста пагубна по отношение на поетите от теб задължения. Този период ще ти предостави време за съмнения и угризения на съвестта, които ще предизвикат раздразнение в околните. Въпреки това, след сряда всичко трябва да се промени в положителна посока. Съмненията ще се отразят негативно и на любовните дела - партньорът може да си помисли, че се съмняваш в него. Опитай се да му дадеш повече любов и внимание.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Казана дума хвърлен камък!

Не е необходимо да обещаваш, твърде много, защото е настъпил моментът, когато е от голямо значение да държиш на думата си. Ако все пак това не е по силите ти, тогава авторитетът ти ще пострада значително. Трябва да намериш начин да изпълниш и обещанията си към любимия човек. Дошло време да поемеш отговорност за думите си.
В работата са уверени, че си професионалист, затова те ценят. Но сега може да се окажеш в "небрано лозе" и няма да те спасят никакви предишни постижения.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Само работа!

В началото на тази седмица, може да се потопиш в работата си и да попаднеш във водовъртеж от неотложни приоритетни дела. Напрегнатият ритъм на живот може да повлияе на здравето и личния ти живот. Така че, през уикенда, определено ще се нуждаеш от почивка от шума и суетата. Тогава и приятелските отношения ще се подобрят и ще се появят нови познати.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Негативи от миналото!

Седмицата ще бъде изпълнена със събития, които ще привличат негативи от миналото. А ти ще се опитваш да игнорираш проблемите и да не ги решаваш на време. Но това не е изход от положението и в един момент ще ти се стоварят цял куп нерешени задачи.
Отношенията в този период също няма да са от най-добрите. Въпреки това, партньорът ти няма да е виновен. Трябва да обърнеш внимание на негативните си качества, които се отразяват зле на връзката ти. Опитай се да намериш време в забързаното ежедневие и да се справиш с всичко това.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Без самозаблуди!

Ще бъдеш в състояние да постигнеш желаните резултати във всички сфери на живота, само при условие, че не влизаш в самозаблуди и започнеш по-реалистично да гледаш на събитията, които се случват около теб. Колкото по-скоро видиш собствените си грешки и недостатъци, толкова по-бързо ще можеш да ги оправиш и толкова по-впечатляващи ще бъдат твоите успехи.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Топлота и нежност!

През тази седмица те очакват много приятни събития, свързани с личния живот. Любимият човек ще се отнася към теб с трогателна топлота и нежност, ще те обгражда с любов и грижа. Но в работата се пази от неочаквани неприятности. Имай предвид, че шефовете ще се фокусират към теб и може много сериозно да те смъмрят за допуснатите грешки!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Растеж в кариерата!

Ситуацията сега предразполага към бързо израстване в кариерата, но ще ти отнеме почти цялото свободно време. Помисли си дали си готов за такъв живот. Опитай се да организираш добре почивката си - това ще ти позволи да не мислиш само за работа през цялото време.
Любовните ти отношения са застрашени. Любимият човек страда от липса на внимание и вече е готов да го компенсира на страни.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Бъди последователен!

Ще ти липсва целеустременост и последователност. Ако през цялото време се захващаш ту с едно, ту с друго, така че нищо да не довеждаш до край, проблемите ще се удвоят. Ако искаш късметът да не те напуска, опитай се първо добре да помислиш, и едва след това да правиш каквото и да е!

РИБИ 20.02 – 20.03


Трезва преценка!

През тази седмица може така да се заиграеш, че сам да не забележиш как един обикновен флирт може да прерасне в по-силни чувства. Затова трябва да бъдеш внимателен с проявата на чувствата си, тъй като да разчиташ на появата в живота ти на нещо сериозно и обещаващо в тези дни, не си струва. Има вероятност всякакви запознанства да бъдат повърхностни и да не оправдаят в перспектива твоите надежди. Следователно, трябва да запазиш самообладание и трезво да оценяваш случващото се наоколо – малко сдържаност няма да ти навреди.

More from View Sofia

More Astro