Следва

Как го прави тя: Пенелопе Крус и нейните тайни за красота

Курс по естественост или основните правила за Nude грим

Nude е другото име на топ-бюти тенденцията на сезона...

Hair преди 9 години

Nude е другото име на една от топ-бюти тенденциите на сезона, и ние сме истински happy от този тренд развой на нещата. Всъщност нюд-маниера на гримиране, или още напълно естествения, почти невидим грим, е на гребена на вълната повече от сезон-два. Просто ние, момичетата, все повече и повече искаме да изглеждаме естествени, свежи, млади и истински, гримьорите знаят това и в резултат - изобилието, както от добри съвети, така и от добри продукти на пазара, е достатъчно да ни свърши работа, когато решим да се изглеждаме красиви в Nude.

Какво точно е Nude гримът и как да си помогнем да изглеждаме перфектно, подчертавайки естествената си красота, вижте в следващите няколко съвета, супер лесни за следване, и много важни за крайния успех: 

Стъпка 1: Вместо фон дьо тен и пудра използвайте леки тониращи средства, като например крем Dior, който е подходящ за всеки тип кожа, действа като овлажнител, придава блясък и има защита от слънцето. Просто перфектен!

Стъпка 2: Ако кожата е зачервена, може да използвате коректор. Той се нанася лесно, не изсушава и перфектно прикрива малките недостатъци. Най-важното обаче: не прекалявайте! 

Стъпка 3: Изберете руж с кремообразна текстура с нежен розов или прасковен оттенък. Той има лека текстура и дава на кожата естествен и здравословен блясък 

Стъпка 4: Особено внимание трябва да се обърне на веждите!  Те трябва да бъдат перфектно поддържани, но естествени - без да са излишно подчертани или пък прекалено тънки. Тук се сещаме за "луксозните" вежди на Кара Делевин.

Стъпка 5: Още един важен момент е поддържането на устните. За да постигнете желания резултат, използвайте скраб от захар и подхранващи балсами. Те ще помогнат за възстановяването на чувствителната кожа на устните, освен това овлажняват, омекотяват и предпазват от студа. 

Стъпка 6: Очите - огледалото на душата. Затова трябва добре да се грижим за тях. За да отразят нашата младост и естественост, нанасяме матови сенки на клепачите, близки до цвета на кожата или един - два тона по-тъмни. За да се получи ефектът бадемови очи, правим тънка очна линия в самия край и внимаваме с нанасянето на спирала / тя не бива да е твърде много/.

More Hair