Следва

Niconé зад пулта в BLENDER Club

Обичта на известните: Талия Барнет и Робърт Патинсън

След като подробно разказахме, достатъчно вдъхновени, за стила и харизмата на Талия Барнет, без...

People of art преди 9 години

След като подробно разказахме, достатъчно вдъхновени, за стила и харизмата на Талия Барнет и въпреки че хрърлихме поглед върху любовта им с Робърт Патинсън преди седмици, ето че дойде моментът отново да се насладим на обичта между двамата млади.

Актьорът и певицата, известна с псевдонима си FKA Twigs, доскоро бяха супер дискретни по отношение на връзката си, нещо, което вече се промени и двамата определено престанаха да се крият.

И така, точно два дни назад, сладката двойка бе уловена из улиците на Лос Анджелис, докато се разхожда след обяд. Младите хубавци оживено бъбрят за нещо тяхно си, а когато виждат камерите, не изразяват никакъв гняв, напротив, усмихват се широко.

Видно от поредицата фотоси е, че влюбените се чувстват превъзходно заедно, усеща се лекотата и доверието в общуването и симпатичния флирт, в техния случай непрестанен. Приятна за хвърляне на по едно око двойка, в която изненадата са нейният нисък ръст и подвижността на неговата мимика. Поне за нас, де.

Иначе, сладури!More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра