Следва

Men’s exhibit: Another Man, КНИГАТА!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Мъртвешкият поглед на потопената под вода красавица, който вледенява и нашата иначе така склонна към експерименти кръв...

All fashion преди 9 години

Марго Роби потопена за W Magazine

Ужасно и дори зловещо впечатление ни остави новата корица на W magazine, където младата, красива и талантлива актриса Марго Роби позира на познатия в цял свят артист Бил Виола. Дотук всичко звучи прекрасно, освен мъртвешкият поглед на потопената под вода красавица, който вледенява и нашата иначе така склонна към експерименти кръв. Виола е познат в цял свят с творбите си, предимно видеоклипове, в които доста често включва огън и вода, точно както в гореспоменатия случай, но, за съжаление, колаборацията между стилиста Патрик Маки и Виола, не се е оказала на подходящата модна тематика. Независимо, че тук говорим за изкуство от висша и иновативна форма, то просто не е било пресъздадено успешно като за модна корица, която по начало има за цел да привлича, а не да отблъсква.









Корица на Vogue за котката на Карл



Крайно време е да отбележим колко много ни отегчава звездната котка на Карл Лагерфелд и безспирното му суетене около нея, с незнайно каква шантава цел. Бялото животинче, наричано още Шупет, си има козметична линия, хиляди последователи в Instagram и Twitter, а от броени дни и корица за Vogue. Бразилското издание на модната библия сподели корицата за декемврийския си брой, където знаменитата Шупет позира с още по-знаменитата Жизел Бюндхен, а кадрите са дело, разбира се, на самия Карл Лагерфелд. Концепцията сама по себе си е отблъскваща, изтъркана и презахаросана, а в комбинация със стайлинга на топмодела, където ярко се набива на очи гримът тип "котешко око", визията става непоносима и повече от прекалена.

Теди Кацарова неузнаваема за родния Harper's BAZAAR



Изобщо не ни се понрави и визията на Теди Кацарова за декемврийския брой на родния Harper’s Bazaar. Гримът й е прекален, недобре направен и трансформиращ иначе усмихнатата Теди в уморена и строга госпожа. Разветите коси не са нищо ново, а и в комбинация с летящите пухчета не седят изобщо добре. Кулминация в този кадър е ръката на певицата, която седи някак като откъсната над главата й, все едно изобщо не е трябвало да бъде там. Абе, изобщо недостойна за корица снимка, която трябваше да ни спестят.

Всичко на показ от Блеона Керети ...Чакай, кой?







Американските музикални награди събраха някои от най-големите имена в музиката под един покрив - Тейлър Суифт, Дженифър Лопес, One direction, Блеона Керети ...Чакай, кой? Родената в Албания певица, която се прочу в Америка с участието си в реалити шоуто Euros of Hollywood, което показва мечтата на Блеона да се превърне в световна суперзвезда, та въпросната певица показа нагледно най-стария трик за привличане на общественото внимание – да извадиш всичко на показ. Досега тези опити се оказват до голяма степен безплодни, но може да се каже, че след тази й поява още няколко души знаят името й, но, дали ще го запомнят е друга история.

Ники Илиев - смокинг или само половина?



За втора поредна година Jameson раздадоха кино и ТВ нагадите си под закачливия псевдоним "Златна бленда" на всички заслужили, според публиката и, разбира се, уважаемото жури.

Както винаги, най-напечено става около категорията "Най-добър пълнометражен филм", а тежката дума на феновете посочи победител в лицето на лентата "Живи Легенди" на Ники Илиев.

Дотук добре, харесваме неуморния ентусиазъм на младия режисьор, а и нещата му се получават все по-добре, няма как да отречем, за сметка на фешън решенията му обаче. Не можем да подминем с лека ръка последния му аутфит, с който грабна "Златната бленда", и веднага ще споделим, че в него има нещо леко притеснително. Да се спретнеш в перфектно скроен смокинг, строг и респектиращ, винаги е добра идея, но в такива случаи детайлчетата не бива да се неглижират. Разкопчаната му, леко раздърпана риза, подаваща се под изтънченото сако, хич не пасва на цялостната картинка и вероятно желаният приятно лежерен ефект, ами честно, не се е получил.

Все пак поздравления за Ники и екипа на "Живи Легенди" за отличието, но, както в киното, така и в стайлинга, малките неща са от огромно значение!
 

More All fashion