Следва

Totally Erected Events - „Чарли и шоколадовата фабрика”

Главният герой на Lux Only

Главният герой на очакваното събитие Lux Only 2008 със старт 4 декември в Интер Експо...

Events преди 15 години

Главният герой на очакваното събитие Lux Only 2008 със старт 4 декември в Интер Експо ще бъде роялът Bösendorfer, инкрустиран с 8 000 ръчно изработени кристала Swarovski.
На Lux Only 2008 ще бъдат представени и други реномирани световни фирми за музикални инструменти, звуково оборудване, светлинни ефекти и аксесоари. Внасяните от музикална къща „Фактор” продукти се поставят фабрично в автомобили като Mercedes S class, BMW 7 series, Bentley, Porsche и др.
На Lux Only 2008 вниманието ще привличат AKG, JBL, CROWN, DBX, BSS, LEXICON и други легендарни марки.

Специално за Lux Only 2008 Vertu ще покаже изключителни модели-уникати, а един от посетителите дори ще спечели такъв апарат.

За първи път в България се представя GoldVish. Всеки телефон на марката е направен от най-малко 15 гр. или 18к злато.

Едно от най-вълнуващите предложения на изложенията прави HYPOXI - единствената патентована терапия в света за оформяне на тялото. Посетителите ще видят с очите си как действат уникалните космически уреди и неопреновите костюми с вградени барокамери.

И дори в атмосферата на стари ценни съкровища, изложението ще представи и съвсем нови уникати и скъпи неща. Мебели и изключителна декорация за дома ще представи Laura Ashley. Луксозни имоти ще бъдат предлагани на ексклузивни цени само по време на изложението от Lux Imoti. Най-новите модели автомобили, самолети и яхти ще могат да бъдат видени на изложението.

Всичко това и още много – само на LUX ONLY EXHIBITION 2008 от 4 до 7 декември в Интер Експо Център.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?