Следва

Мадона и най-великият жив тенор са новата топ двойка

Дженифър Анистън се изгаври с Ким Кардашиян

В края, на играта Джен се оказа с "едни гърди напред", или по-точно с надуваем бюст в червена блуза, по повод който тя изкоментира, че се чувства като "версия на Ким Кардашиян"...

People of art преди 9 години

Слуховете за предстоящата сватба на Дженифър Анистън се въртят в медиите от месеци, а нейната близка приятелка, водещата Елън Де Дженерис, в чието шоу актрисата бе гост снощи, изрази тревогите си, че от толкова криене на датата, се притеснява и самата Джен да не пропусне големия ден.

45-годишната актриса заяви, че когато му дойде времето приятелите й ще разберат кога е събитието, изглеждайки уверено и страшно добре, както обикновено, във вълниста блуза, класически черен панталон, обсипан с капси черен колан и на високи токчета. Обемните й къдрици бяха перфектно фризирани и лъскави, а актрисата по традиция трябваше да участва в една от игрите на Елън.



В края на предизвикателството Джен се оказа с "едни гърди напред", или по-точно с надуваем бюст в червена блуза, по повод който тя изкоментира, че се чувства като "версия на Ким Кардашиян".



Актрисата съвсем не се притесни от външния си вид, а напротив дори се позабавлява за сметка на себе си. Тя отдавна не крие, че обича да влиза в ролята на вулгарни жени. Дори по повод на една от героините си,  Джулия Харис в "Шефове гадняри" 2, призна в интервю, че я обикнала точно заради напълно различния характер, който тя имала от нейния. Това значи ли, че Джен таи симпатии и към Ким, се позачудихме ние след края на предаването?

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра