Следва

Оратница празнуват 5 години на сцена

Мадона и най-великият жив тенор са новата топ двойка

Той е Йонас Кауфман. Знаят го всички, които някога са имали допир до...

People of art преди 9 години

Той е Йонас Кауфман. Знаят го всички, които някога са имали допир до класическата музика, визираме топ-класическата музика. Тенорът, освен умопомрачително красив, е и най-добрият лиричен мъжки глас в света в момента, тотална звезда и невероятен heartbreaker. Тя е тя, Мадона, любителка на млади момчета с гореща кръв. Наскоро разделена с последното си завоевание, 26-годишната порция свежест Тимор Стефенс, тя видимо най-после е срещнала мъж, който е по-близо до годините й, и вероятно е в пълна бойна и друга готовност да й бъде що годе равен в партньорството. Новият избраник, по информация на британската преса, е 46-годишният немски оперен певец Йонас Кауфман.

В частност, вестник Sunday Telegraph съобщава по повод горещата клюка, че Мадона и Йонас се срещат за пръв път преди няколко месеца на откриването на фотоизложба в Лондон. В резултат на приятното първо впечатление, певицата предлага на тенора да вземе участие в записите на новия й албум, и Кауфман с удоволствие се съгласява. Много скоро след това, ако вярваме на източниците, Мадона и Йонас започват любовна връзка.



Забележителното е, че този красив мъж е не само първият, сред многото окачени на колана на завоевателката скалпове на мъже, който е над 30-годишен, но и сам по себе си е огромна звезда, за разлика от бодрата смяна дотук. Новият възлюбен на 56-годишната певица е по всички първокласни оперни сцени по света от поне десетилетие и общо взето държи топ-репертоара за високия мъжки глас за поне 5 години напред.

Гледаме новата звездна двойка и си мислим, че този път може би има шанс за Мадона и нейния емоционален комфорт. Най-накрая. Припомняме, по-рано певицата мина през доста изпитания на нежния фронт: дълги отношения с Брахим Зайбат, дори намеци за сватба, но младежът си намери заместичка на Мадж - доста по-млада британска актриса. После звездата срещна друг младок с буйна биография - танцьорът Тимор Стефенс, но скоро и там нещата охладняха. Според слуховете тогава, Тимор спешно напуснал дома на Мадона, след като майката разбира, че той има романтични щения към дъщеря й Лурдес.

Изводът дотук - интересна, гореща и крайно нетипична нова двойка на хоризонта.
Предстои да бъдем оборени или да се окажем прави, че нещата за Мадона изглеждат добре любовно. Но дано нещата продължат така добре, както са започнали.

А за онези, които все още не познават този красавец в истинското му, лиричното, поприще, една ария от операта "Бохеми" на Джакомо Пучини. Желаем ви готин следобед! Бохемски, романтичен и влюбен!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра