Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

SoBAZAAR Christmas Edition #2

Той ще се проведе на 6 и 7 декември, между 10 и 19ч. всеки от дните...

Events преди 9 години

"Истински добрият базар е направен от някой, който го е грижа за това как би се чувствал на него и за това какво би отнесъл у дома си. И би го създал така, сякаш го прави лично за себе си. С леки джинджифилови нотки, поднесен с усмивка, любов и споделеност." - така екипът на SOHO описва тазгодишния коледен базар, който организира на 6 и 7 декември.

Вратите ще бъдат отворени между 10 и 19ч., когато зелената къща ще ви приветства с аромат на греяно и малиново вино, коледен чай и сладкиши.

Нещата, които ще видите са лимитирани, авторски и често уникални. Затова организаторите казват, че купувайки нещо от самия артист, човек получава много повече от стока, a именно - любовта, времето и мечтите му.

Какво да очаквате от базара?

Селекция от участници, подбрана с много внимание и желание, която може да разгледате тук.

Ще може да изберете коледните подаръци за любимите си същества измежду красиви детски играчки, през ръчно изработени дизайнерски дрехи и аксесоари – шалове и бижута, предмети за бита - лампи, чаши и керамика, картини, илюстрации и картички, до домашен мед и насипен ароматен чай, мармалад, сироп от роза и вълшебен шоколад от малка фабрика.

И трите етажа на зелената къщата ще бъдат изпълнени от усмихнатите лица, които стоят зад следните марки и псевдоними:

HAND ДЖОБ, Чекмедже, Ham&Eggs, Три Котаж, Shevitza, Артелие, Paladim Handmade, Art.E, Piron, Raklata, Serendipity`, Malkata Gad, Handmaids Cosmetic, Магазин Шипка, QQnatural, Cyanoprom, SABAI, Zlina, ТОЧКА СПОТ, Nechoart, Grozen Entertainments, Декември е, Angeppetto.com, Столчето на Мил, Milene, Nenekidz, Тоте Поте, Thinx Store, Столче AYA, Гайо Шоколад, Пчеларска ферма “Тодорови”, Veda Tea, Harmonica, Cakey Bakey, Trastena Raspberry and Merlot.
Първия етаж ще е преобразен в детско царство. Втория в място за почивка от емоциите с пийване, хапване и удобна мека мебел. А третият претендира да задоволи капризите и на по-“капризните” посетители.

Зад гърба си SOHO има няколко тематични базара, които събират ценители на изкуството, ръчно изработените красиви и функционални предмети, привърженици на зеления начин на живот и екстремните спортове. Идеята за този тип събития е резултат от цялостната концепция на SOHO – чрез холистичен подход към заобикалящата ни среда да събира сходномислещи хора обединени около общи принципи.

SoBazaar Christmas edition #1 селектира изложители, подходящи за подаръци за идващите празници; SoBazaar Green edition e изпълнен с продукти със зелена философия, които да ни помогнат да се замислим за алтернативата да консумираме щадящи природата продукти, а SoExtreme art camp с любов към екстремните спортове.

Още за SOHO можеш да прочетеш тук >>>

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?