Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Милена

Креативното осветление у дома – във фокуса на семинар в ИКЕА

Как да използваме светлината, така че да създадем повече хармония и уют у дома? Кои са...

All About Life преди 9 години

Как да използваме светлината, така че да създадем повече хармония и уют у дома? Кои са най-важните принципи за осветяване на помещенията и какви са предимствата на LED осветлението? Отговори на тези въпроси ще дадат специалистите на ИКЕА на семинара „Нека бъде светлина във всеки #дом”, който компанията организира на 26 ноември.

Събитието ще се проведе в две идентични сесии/две групи – от 17:00 до 18:00 часа и от 18:30 до 19:30 часа като част от поредицата IKEA Family семинари, в рамките на които интериорните дизайнери на ИКЕА разкриват малките тайни на домашния уют, съвети за функционални и достъпни решения за всеки дом, идеи и горещи тенденции в света на домашното обзавеждане. Участието в семинара е безплатно, със задължителна регистрация на следния адрес: http://goo.gl/26f2BO.

Какво е IKEA Family?

IKEA Family е програма за всички, които споделят любовта към дома. Като част от семейството на ИКЕА, притежателите на IKEA Family карта могат да се възползват от специални предложения и ексклузивни оферти, от удължен период за замяна и връщане и да бъдат информирани предварително за предстоящи разпродажби в магазин ИКЕА чрез актуален електронен бюлети. Желаещите да се регистрират могат да го направят както онлайн на www.IKEA.bg/family, така и в магазина на ИКЕА.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.