Следва

#hiFIVE моменти: Сани Жекова

Б като Библия, Б като Блог

В тези красиви и зареждащи въображението изображения, украинският фотограф Oleg Oprisco показва...

All fashion преди 9 години

Сюрреалистични сънища

В тези красиви и зареждащи въображението изображения, украинският фотограф Oleg Oprisco показва голям талант в заснемането на изключително страстни и емоционални портрети. Неговите авторски фотографии, в които участват мистериозни млади жени, фантастични предмети и опушени, замечтани цветове, предизвикват силно чувство за един друг паралелен свят, който сякаш се намира на една ръка разстояние, но все пак остава скрит от забързаните ни погледи. Фотографиите изобразяват сцени от приказки или ефирни светове, всяка сцена е история сама за себе си, и твоето въображение има пълната свобода да си представи какъв разказ се разгръща пред очите ти.











blog.la76.com


Цветни в Маракеш











Оставяме облаците далече зад нас и се пренасяме в горещия Маракеш, където слънцето свети ярко, цветовете трептят весело навсякъде около нас и направо усещаме силните аромати на подправки, които се носят във въздуха. Пъстрият колорит ни зарежда положително, зафубваме се в смелите комбиниции от контрастни цветове и материи, чак ни се приисква да вкараме от тази пищност и нашия аутфит.

theglamourai.com

Шапки горе!












Обичаме есента и зимата, защото със застудяването на времето можем да извадим един от любимите си аксесоари – шапката. В случая тази с широка периферия, която освен, че си е абсолютна класика, е и напълно задължителен моден аксесоар за този сезон. Мека и красива, никога не ни изневерява и ни пази от студа и снега, тя е страхотен завършек на всеки тоалет, придаваща романтична артистичност, която е толкова подходяща за това време от годината.

thebeautydepartment.com

Топъл карамел












Една страхотна връхна дреха с цвят на карамел е задължителна за този сезон, сгушваме се на топло и сигурно в нея, а за да го направим със стил взимаме идея от този аутфит и избираме красива пелерина с прорези за ръцете, вместо стандартните ръкави. Съчетаваме я уверено със секси мини рокля и с точните аксесоари в наситено и магично бордо – в този случай страхотни чизми на висок ток и красива кожена чанта, няма как да сбъркаме. Разхождаме с уверена крачка, придружена от усмивка на лицето и задължително събираме всички погледи.

wendyslookbook.com

Калиграфия на движението












'Rurubu' на японски значи „да танцуваш и да се извиваш бавно”, именно така е наречен съвместният проект на фотографката Haley Friesen и артиста, който прави калиграфия, Nobuhiro Sato. Фотографският проект изследва мощните проявления на движение на човешкото тялото съчетано с енергичните движения на мастилото. Наслоените техники, използвани в тези творби, се допълват взаимно, засилвайки динамичния визуален ефект на движението.

thomasjericho.com
 

More All fashion