Следва

Диетата на ViewSofia: Енергия веднага!

3+3 въпроса към едно градско момиче: Милена

Тя е завършила мениджмънт в хотелиерството, живее в София от 8 години и е сред малкото момичета, които срещаме напоследък, със наистина страхотни кулинарни умения...

All About Life преди 9 години

Днешната ни градска героиня се казва Милена. Тя е завършила мениджмънт в хотелиерството, живее в София от 8 години и е сред малкото момичета, които срещаме напоследък, със наистина страхотни кулинарни умения.

Нея също я откриваме в Yalta Club, а всички, които са редовни посетители на заведението със сигурност ще я свържат с "белия бар", на който тя работи. Освен на работата си обаче, широко усмихнатата брюнетка не може да устои и на хубава книга, меко одеало и червено вино в огромна чаша. Рядко й се случват тези удоволствия обаче, защото все по-малко са пътите, в които остава сама. Категорично не й достигат тишина и спокойствие, за да чува мислите си, но пък от друга страна е благодарна за всички хора, с които я среща животът ежедневно. Смята, че е щастливка заради възможността да общува с толкова много интересни личности и ни признава, че е наистина пристрастена към любовта, приятелите си, музиката и вълнуващия живот.



V.S. Как би определила нощния живот на София?

М: Салата „Асорти” ... има от всичко, каквото му се иска на човек.

V.S. Спомняш ли си най-доброто парти, което ти се е случвало в града?
М: Най-великото парти случвало се тук е първото издание на Solar Christmas! Едно невероятно коледно изживяване, което ще запомня с невероятната атмосфера.

V.S. Къде обичаш да се губиш?
M: Обичам да се губя в малките улички в периферията на центъра, на които винаги се крие някое интерестно място, което да ми стане бързо любимо.



V.S. Какво задължително включва "шопинг" маршрута ти?

M: Не робувам на марки, държа винаги да ми е удобно и да се чувствам свободна в дрехите си. Обикалям малките бутичета, а понякога давам нов живот на дрехи с минало.

V.S. От къде си взимаш нужната доза култура?
M: Обичам да ходя на театър, а сега мисля да посетя някое представление от програмата на Националната опера и балет.

V.S. Коя е музиката, която звучи в главата ти, докато се разхождаш?
M: Sevenhills – I’ve been thinking, Tiga-Bugatti.


Виж детайлите в облеклото на днешнaта ни градска героиня в Sofia Street Style >>>



 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.