Следва

Кара Делевин e Феята Тинкърбел в новия филм за Питър Пан

Памела Андерсън се посвещава на политиката след смъртта на кучето й

Памела Андерсън смята да се фокусира върху политиката, издаде неин близък приятел пред медиите преди дни...

People of art преди 9 години

Памела Андерсън смята да се фокусира върху политиката, издаде неин близък приятел пред медиите преди дни. "Спасителката на плажа" и защитничка на правата на животните е признала пред него, че след смъртта на кучето й Джо е готова да се посвети единствено на благотворителност и на политическата дейност.



"Тя вече много години се занимава със защита на правата на животните, но след смъртта на Джо реши, че иска да посвети остатъка от живота си именно на тези две неща", бяха точните думите на източника.

47-годишната актриса отново се е събрала със съпруга си Рик Саломон, с когото се бе скарала преди няколко месеца, като единствено любовта им й е помогнала да се оправи след смъртта на домашния й любимец.

През юли се разбра, че Памела Андерсън и филмовият продуцент и професионален играч на хокей Рик Саломон са решили да се разделят. Разводът можеше да стане втори за двойката. За пръв път двамата разтрогнаха брака си през 2008 година, след като бяха женени по-малко от една година.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра