Следва

In the mood for music: FKA twigs - Two Weeks

Кара Делевин e Феята Тинкърбел в новия филм за Питър Пан

Дългоочакваният трейлър на приказката за Питър Пан, с участието на Хю Джакмън и Кара Делевин, най-накрая се появи в интернет...

Movies & TV преди 9 години

Дългоочакваният трейлър на приказката за Питър Пан, с участието на Хю Джакмън и Кара Делевин, най-накрая се появи в интернет. 

Предисторията на една от любимите ни приказки от Джеймс Бари, ще ни покаже един дълбок и реалистичен свят, благодарение на режисьора Джо Райт. Историята ни въвежда в самото начало, за да разберем как едно сираче повежда битка срещу пирати, за да спаси острова на Питър Пан. Като цяло създателите не са оставили почти нищо от оригиналната приказка, до момента, когато небето над Лондон не е разкъсано от летящия кораб на Хю Джакмън, в ролята на Черната брада и Капитан Хук, изигран от Гаред Хедланд, идващи на помощ на малкия герой. 

Тази волност, да избяга от сюжета на една от най-известните приказки, лесно можем да простим на Райт, заради брилянтните образи на Руни Мара (Тигровата лилия), Кара Делевин (като русалка) и Аманда Сейфрид (Мери). Все якри герои, които обещават да ни пленят във вихър от пера, тайнствени пътеки и скрити лагуни, както и битки с мечове в търсене на едно съкровище - тук Райт не се отклонява особено от оригинала и атмосферата, която познаваме от книгата, се прехвърля на екрана много точно. 




Сега ни остава само да чакаме премиерата, която е насрочена за юли 2015, а до тогава се надяваме на поне още един трейлър. 

More Movies & TV