Следва

#hiFIVE моменти

Go get them 5! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Гардеробът ми е олицетворение на характера ми, който се показва от всеки един уж дребен детайл...

All fashion преди 9 години

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни. Модното обновяване на визиите тече с пълна сила в червено, изумрудено, кадифе и топло карамелено. Несъмнено, най-голямо шопинг удоволствие ни носи новият чифт обувки и затова ние, екипът на View Sofia съвместно с Deichmann, имаме удоволствието да ти представим новата ни страхотна игра, посветена, разбира се, на вече споменатото по-горе дамско удоволствие.

Освен много награди, ще имаш и възможността да надникнеш в личния стил на 5 от нашите редактори, които в продължение на 5 седмици ще разказват и показват своите предпочитания, особености и обсесии, а ти ще можеш да гласуваш за любимата си визия, от петте, на които са се спрели те. (виж избора на първия ни редактор тукна втория тук,на третия тук и на четвъртия тук). Всяка седмица, измежду гласувалите, ще теглим по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни есенни обувки от Deichmann. За да участваш само трябва да гласуваш в нашата анкета, след което да оставиш името си в коментарната форма по-долу и най-накрая да стискаш палци за късмет. 


Виж пълните условия за участие в играта тук >>>

ГЕОРГИ

Гардеробът ми е олицетворение на характера ми, който се показва от всеки един уж дребен детайл - активен, авантюристично настроен, леко непредвидим, а на моменти дори меланхоличен. Придържам се към класиката, както за цветовата палитра, така и за силуетите. Естествените материи са ключов показател при избора ми на дрехи и обувки, а единствените експерименти, които отправям към външния си вид са от страна на аксесоарите - предимно в зелено, горчица и лилаво.



Специалните моменти изискват и специален подход към детайла. Тези черни обувки са отредени точно за подобни вечери, наситени с емоции, вино и витаещ аромат на ванилия. Формални, но непретенциозни, на кратко те са всичко необходимо, събрано в едно.

Нямаше как да пропусна любимата ми текстура за есенно-зимния сезон - велурът.
Класика с иновативно звучене за 2014... Съчетавам с лекота свежия модел (в задължителното сиво) с всеки един елемент от гардероба ми.

Има дни, когато меланхолията става част от ежедневието ми и всичко познато и изпитано ме отегчава прекалено. В подобни дни избирам тези смели, груби и екстравагантни боти. Внасят ми силно необходимата глътка свежест сред сивотата на зимата, разбира се, в комбинация с ярък аксесоар на ръка.

Най-обичаният модел мъжки обувки присъства и в моя гардероб, тъй като съм силен почитател на класиката. Топлият кафяв цвят разнообразява преобладаващо черната ми гама, а моделът се вписва във всеки един ангажимент от сутрин до вечер, придружен с щедро количество стил.

Последното ми подобрение в есенно-зимния ми шопинг са тези груби, тъмнокафяви боти. Определено съм подготвен да посрещна предстоящите заснежени улици с дълги разходки и игри, гордо придружен от най-добрия ми приятел - кучето ми Ернесто.

 

More from View Sofia

More All fashion