Следва

Кендал Дженър "променя лицето на модата" на корицата на DAZED

Стил урок на седмицата: Зимна бонбониера

Да, не отричаме, че, настъпи ли ни зимата с ледените си ботушки, понякога потъваме в...

All fashion преди 9 години

Да, не отричаме, че настъпи ли ни зимата с ледените си ботушки, понякога потъваме в сигурната стилна прегръдка на моно вариациите без дори да се замисляме, но всъщност пъстрите багри са тези, които могат най-лесно и бързо да ни изкарат от леко мрачните и зъзнещи настроения.

Затова днешната ни порция вдъхновение идва под формата на мощна цветна вълна директно от закачливата палитра на бонбониерата.

Имаме си от всичко за максимално свежо настроение.

Ментата влиза в ролята на меко вълнено палтенце, люлякът се заплита в топъл шал-яка, виолетката е неустоимо кокетна под формата на мини клъч с пухкав детайл от кожа с косъм, а наситеният й нюанс палаво краси и устните.



Принт заигравката внася вибрираща енергичност с помощта на отбор ягодово червени устни, закачливо разпръснати по разкроена пола с дължина малко под коляното, а едва доловимата моно графичност в лицето на белия тишърт и спретнатите ботички е точно толкова, колкото трябва, за да усмири цветната буря.

Добавяме мъничко златно за разкош и разбъркваме хубаво за максимална зимна свежест!






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.