Следва

Днес си купихме: Ray Ban, Furla, Azzaro от невероятното намаление на Grand и Joy Optics

Кендал Дженър "променя лицето на модата" на корицата на DAZED

Декемврийските броеве на модните списания са ни винаги най-интересни и любими, може би...

All fashion преди 9 години

Декемврийските броеве на модните списания, след септемврийските, разбира се, винаги са ни били интересни и любими, може би заради обобщението на цялата година, което съдържат в себе си. В зимното издание на Dazed, например, пуснаха списък от 100-те най-влиятелни личности променили света на модата, културата, музиката и изкуството през 2014 година. И лицето, на тази нова вълна в културния живот, е не кой друг да е, а Кендъл Дженър. От ТВ звезда, тя се превърна в истински разпознаваем модел, подписа договор с Estée Lauder, дефилира на всички големи модни подиуми, получи покана да стане един от ангелите на Victoria’s secret и самостоятелна фотосесия за Vogue.

Нейният напредък в модния свят не остана незабелязан за никой, и по този повод от Dazed я поставят на първо място в своя списък, отдаващи й честта именно тя да е лицето на декемврийския им брой. Всъщност празничните корици са три, всичките вдъхновени от стила на 60-те години – една черно-бяла, една цветна и артистичен колаж комбиниращ и двете изображения, който, трябва да признаем, се е получил доста интересно. И двете визии са заснети от фотографа Бен Томс, а самият колаж е дело на Instagram артиста Дъг Авраам.

В черно-бялата фотография Кендъл ни гледа с типичен за Туиги поглед, пърхаща с оргомни обемни мигли и облечена в разкроено яке на Marc Jacobs.



В цветната, се е превъплътила в Барбарела, като е облечена от главата до петите в латексов костюм от Junya Watanabe.



А кой още е включен в списъка на Dazed? От списанието са обещали да пуснат пълния списък в своето онлайн издание съвсем скоро.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.