Следва

По-доброто Коледно парти: SOLAR CHRISTMAS

Семейни работи: Джоли се разплака след скандал с Пит

Всички щастливи семейства..., но, това го знаем. Всички нещастни семейства пък...

People of art преди 9 години

Всички щастливи семейства..., но, това го знаем.
Всички нещастни семейства пък знаят приказката още по-добре.
Тук обаче имаме красиво и, сигурни сме, щастливо семейство, което по никакъв начин не си прилича с останалите. Което не му пречи да преминава през разправии, кризи, драми, и сълзи като равносметка.
Независимо че отстрани семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит изглежда буквално идилично, е трудно да се повярва, че колкото и съвършени да са двамата, нямат никакви проблеми. И действително, в потвърждение на неприятната, но тривиална истина, преди дни излезе на пазара американското списание InTouch с неочаквано заглавие на корицата: «Това беше! Брад си тръгна». В броя са поместени фотоси от бурна кавга на семейната двойка, в резултат на която Джоли остава да плаче сама на балкона в собствената си стая в хотел в Сидни.

Горчивата новина за сериозен проблем в двойката подхвана и таблоидът Х17, който по традиция постоянно обсъжда звездни слухове, често оказващи се верни обаче. Папараците хващат Джоли и Пит по време на страшна разправия на балкона, докато звездите размахват ръце и си крещят /и по-точно крещи Брад, от това, което се вижда/. След недълго изясняване на отношенията, господин Пит напуска мястото, а Анджелина стои на балкона, плаче, пали и цигара.

След този инцидент Анджелина и Брад не са се появявали пред публика заедно, а от Австралия се прибират с различни самолети. Което, разбира се, може да е продиктувано и от различните им работни графици, както силно се надяваме...



И така, независимо от твърденията на американските таблоиди, че в семейството на Джоли-Пит има много проблеми, които тепърва ще изплуват на повърхността, както и съдейки по някои неотдавнашни изявления на съпруга, че семейството им е «неблагополучно» и «лудо», което може да значи ред неща, смеем да си мислим, че кавгата в техния случай е единична сценка, която повече ще укрепи любовта им, отколкото да я ориентира към приключване.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра