Следва

Празничен Beauty Trend: 43 момента красота в грима

Маникюр мания или какви са топ-тенденциите на Есен 2014

След обширния обзор на най-демоде решенията в маникюра, днес се спираме на тези, заради които определено си струва да отскочим в обедната почивка до най-близкото козметично студио...

Nails преди 9 години

След обширния обзор на най-демоде маникюрите към днешна дата, този петък се спираме на алтернативните на предните, а именно - модерните, горещите, страхотните маникюри, които са в топ-тенденциите на есента и зимата на 2014, или още тези от тях, заради които определено си струва да отскочим в обедната почивка до най-близкото козметично студио. 

Защото, дори и да не си признаваме направо, в направата и украсата на ноктите ни си има ясно дефинирани тенденции, с които се съобразяваме точно така, както правим с дрехите, аксесоарите, прическите, че и обзавеждането на дома си. Отричането на модата в маникюра е излишно и няма смисъл. Тя просто е тук, съвсем конкретно дефинирана, а нашата професионална цел днес е просто да я обобщим.

Маникюрът ни тази есен е супер модерен, при това изглежда зашеметяващо, независимо дали ще се спрем на семплия, но и ужасно силен Nude стил, някой нюанс на сивото, класическото червено, или пък ще решим да ескпериментираме с по-хард звучене в гамите на Хеви метъла.

Ето нeщата, които са топ тази маникюрна есен напълно систематизирано и в детайли!

Nude


Отляво надясно и отгоре надолу: Kate Spade, Karolina Herrera, Diane Von Furstenberg, Rodarte, Alexandre Herchcovitch. Donna Karan New York

Нежна, почти незабележима гама от фини цветове, нанесени пестеливо. Великолепни за всеки тоалет и на всяка ръка, ноктите в телесен цвят са най-изящното и младежка състояние на маникюра, което си представяме и което си причиняваме с огромно удоволствие ден след ден!  

Simply red


Отляво надясно и отгоре надолу: Yigal Azrouel, Rebeca minkoff, Yigal Azrouel, Nicole  Miller, Kenneth Cole

Като акцента е върху тъмните прочити на така любимото червено, които могат да варират до безкрай. Вишна, бургундско, плюшено, винено, кралско, и още много, много червени нокти. Почти при всички нюанси обаче, те украсяват къс маникюр. 

Gray Matter


Отляво надясно и отгоре надолу: Vera Wang, Thakoon, Vera Wang, Carmen Marc Valvo, Timo Weiland, Donna Karan New York

Всички нюанси на сивото са на пиедестал. Матови или с блясък, наситени или въздушни, млечни или остри като внушение. Положението е 50 нюанса сиво и това е толкова красиво! 

Heavy Metal


Отляво надясно и отгоре надолу:  Naeem Khan, Dannijo, Mara Hoffman, Suno, Proenza Schouler, 

Нямаме предвид черни нокти с кървави пламъци по тях. Не, става дума за металните отблясъци на лаковете, които са в топ петицата на сезона. Бронз, злато, сребро и мед, както и всеобхватни и фантазни комбинации между тях - вероятно кратък във времето, но затова пък много приятен и свръхбогат на интерпретации тренд. 

Work Of Art


Отляво надясно и отгоре надолу: Libertine, Peter Som, Prabal Gurung, Badgeley Mischka, Prabal Gurung

Изкуството е сведено до правилата на минимализма - никаква прекомерност, никакъв цвят. Златен прах, сребристи точици, някоя и друга графична черта. Това е всичко, затова и толкова силно въздейства! 

More from View Sofia

More Nails